Boka in snöröjning i Stockholm redan nu? – Ligg steget före!

16 augusti 2021
Boka in snöröjning i Stockholm redan nu? – Ligg steget före!

Är det redan dags att boka in snöröjning i Stockholm? Vi har nu passerat mitten av augusti och allt som har med snö och snöröjning känns fortfarande långt bort. Trots detta är det högtid att boka in vinterns snöröjning redan nu för att vara förberedd. Vintern brukar alltid bjuda på överraskningar och snön kommer oftast olägligt. Se därför till att ligga steget före genom att boka in ett abonnemang hos oss för snöskottning och snöröjning i Stockholm

 

Snöröjning i Stockholm

 

Snön brukar oftast komma som en överraskning och många firmor som arbetar med snöröjning blir upptagna direkt. Efterfrågan på snöskottning är oftast väldigt hög under dessa dagar. Om du väljer att boka oss redan nu kan du vara lugn och trygg. Vi ser till att hjälpa dig så att du får den hjälp du behöver när den väl behövs.

 

Viktigt med snöskottning och halkbekämpning

 

Det är viktigt att utföra snöskottning och halkbekämpning för att inte ställa till problem för fotgängare och bilister. Om det faller för mycket snö kan det exempelvis göra det svårt att ta sig fram både på gångvägar och bilvägar. Det är extra noga för dig som fastighetsägare att hålla det snöfritt och se till att sanda på gångar runt om fasaden. Om det sker en olycka utanför din fastighet kan du bli skadeståndsskyldig. Se därför till att underhålla din fastighet. Om du inte har tid eller ork för detta kan du anlita oss för att få hjälp.

 

Miramix hjälper dig!

 

Vi på Miramix erbjuder professionell snöskottning i hela Stockholm. För oss spelar det ingen roll om du är privatperson, fastighetsägare eller företagare. Vi ser till att röja bort för att både skapa en trygghet för bilister och fotgängare men även för takets bästa. Ett tak som belastas med för mycket snö kan täppa till luft i ventiler. För mycket snö kan även orsaka fuktproblem när det väl smälter. Med detta sagt, hjälper vi gärna till med att underhålla din fastighet.

Tags:
Taggar