Snöröjning med abonnemang - förbered dig inför vintern!

Snöröjning med abonnemang - förbered dig inför vintern!

Sommaren har gått i raketfart och vintern närmar sig! När vi minst anar det faller snön och med den kommer utmaningar. Med ett abonnemang för snöskottning är du väl förberedd inför vintern. Vi på Miramix hjälper dig att hålla din fastighet och närområdet fritt från snö och isiga väglag.


Boka snöskottning redan idag

Var på den säkra sidan och boka snöskottning från Miramix redan idag! 

Vi vänder oss till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner runt om Stockholm och erbjuder avtal anpassade efter behov. Som fastighetsägare har man ansvar att se till att närområdet runt fastigheten är fri från snö och att väglaget är sandat för att förhindra olyckor och skador. Ett annat vanligt arbete som vi ofta utför är borttagning och förhindring av att istappar bildas från tak och utstickande byggnader. Visst är istappar en vacker syn för ögat! Men hängande istappar utgör även en stor risk för allvarliga person- och materialskador om de faller från höga höjder.

Snöskottning med abonnemang

Inget uppdrag är för stort eller litet för oss! 

Med ett abonnemang på snöskottning är du väl förberedd inför vintern. Utifrån era behov kommer vi tillsammans överens om den bästa lösningen. För privatpersoner som kanske inte är i behov av ett abonnemang finns vår snö-jour . Här finns kunnig personal som alltid är förberedda med maskiner för att rycka ut innan olyckan är framme.  

Riskfri snöskottning och snöröjning i Stockholm

Medarbetarna på Miramix är utbildade för att kunna utföra ett bra och säkert arbete vid snöskottning och snöröjning. Våra medarbetare har kunskap inom både teknik och hantering av utrustningen. Allt för att med säkerhet kunna utföra ett riskfritt arbete, både för sig själv och förbipasserande.