Takskottning i Stockholm – Viktigt för dig som är fastighetsägare

15 november 2021
Takskottning Stockholm

Vi närmar oss nu decembermånad och många anser att en bra jul består av mycket snö. Snön är både trevlig och mysig på flera olika sätt speciellt när snön lägger sig över Stockholm som ett sagolikt vinterlandskap.Men när det faller mycket snö kräver det också att man som fastighetsägare tar ansvar. Ju mer det snöar ju mer ökar riskerna. Därför är det viktigt med att utföra takskottning på sin fastighet i Stockholm.

 

Skyldigheter som fastighetsägare

 

Som fastighetsägare har man ett visst ansvar och skyldighet för att hålla det snöfritt. Det finns flera risker och problem som kan orsakas av snö och is. När det kommer mycket snö kan det försvåra framkomligheten för både fotgängare och trafikanter. Som fastighetsägare är det därför upp till dig att hålla det snöfritt på gångvägar och parkeringar för att undvika olyckor. Om någon exempelvis halkar och slår sig kan det leda till att man blir skadeståndsskyldig.

 

Ett tips för dig som är fastighetsägare är att sanda på gångbanor och trottoarer i anslutning till din fastighet. Ett annat tips är att utföra takskottning och här kan det vara en god idé att ta hjälp av en firma med rätt kompetens och säkerhet.

 

Öka säkerheten genom takskottning

 

Öka säkerheten och minska riskerna genom takskottning och snöröjning. Vi på Miramix hjälper dig att uppfylla de krav som krävs. Du kan vara säker att du får den hjälp som behövs när du anlitar oss. Vi erbjuder professionell snöröjning och takskottning i Stockholm. Vi har flera olika kunder och anpassar avtalet efter varje kund vare sig du är fastighetsägare, privatperson eller företagare.  

 

Vi erbjuder snöskottnings-abonnemang

 

Alla våra snöröjare har licens på att ”skotta säkert” och finns med på Skotta Säkerts lista över certifierade takskottare. Detta innebär att du som kund kan känna dig trygg över vårt arbete. Vi vet hur man bör utföra arbetet när man ska skotta ett tak och för att undvika onödiga skador.

 

Kontakta gärna oss så kan vi berätta mer!

Tags: