Anlita oss för rivningsarbeten i Stockholm

Vi på Miramix har en lång erfarenhet i branschen och har hjälpt tusentalskunder med rivningsarbeten.

Vi har lösningar för alla typer av behov och önskemål. När du anlitar oss har du även möjlighet att utnyttja ROT-avdrag. Vi utför rivningsarbeten åt flera olika kunder, det kan exempelvis vara byggrelaterade företag, fastighetsbolag, privatpersoner eller bostadsrättsföreningar.

 

Rivningsarbeten inomhus och utomhus

 

Behöver ni hjälp med rivning i samband med en renovering, ombyggnad eller vid skada? Vi ser till att hjälpa dig med kompetent personal som kan hantera rivning av mellanväggar, tak, golv och i kök. Vi hjälper även till med rivning utomhus allt ifrån balkong och garage till hela hus.

 

I samband med rivningen förekommer det oftast mycket damm. Vi är noga med att göra det rent efter oss och spärrar alltid av området för att sätta ut dammfällor som minimerar spridningen. Om vi utför jobb med bullrande ljud ser vi även till att minska störningarna så mycket som möjligt. När själva arbetet är klart sorterar vi ut rivningsmassorna. Detta utförs på plats i byggsäckar eller i containers. Dagen efter hämtas behållarna av den anlitade miljöentrepenören.

 

Totalrivning och ombyggnadsrivning

 

Vi hjälper dig med både totalrivning och ombyggnadsrivning. Under en totalrivning ser vi till att få bort en hel byggnad. Detta kan exempelvis handla om att man vill få utrymme för att bygga en ny fastighet på en yta där en annan byggnad står.

 

Ombyggnadsrivning sker oftast i samband med en renovering. Detta rivningsarbete kan ske i olika omfattningar beroende på vad syftet är. Det kan exempelvis handla om att riva väggar inomhus där man behöver hjälp med konstruktioner för att bära upp byggnaden.

 

Effektiv och högkvalitativ rivning

 

Vi på Miramix har en stor maskinpark med olika typer av redskap och verktyg för att kunna utföra högkvalitativa rivningsarbeten. Vi kan därför erbjuda effektiva lösningar tack vare vår långa erfarenhet till konkurrenskraftiga priser. Vi ser även alltid till att hålla ordning och reda efter oss under arbetets gång.

Nyhetsarkiv

 • Miramix utför rivning i Stockholm

  Har du planer inför ett rivnings arbete? Då finns det flera aspekter att ta i beaktning innan rivningen kan påbörjas . I denna nyhetsartikel vill vi på Miramix hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna för dig som befinner sig i startgroparna inför en planerad rivning.

  Läs mer
 • Asbestprov vid misstanke om asbest

  Planerar du att renoverar eller riva en fastighet som är byggd innan 1980? Då är det en god idé att genomföra ett så kallat asbestprov eller asbestanalys. Asbest är ett vanligt framkommande i byggmaterial som använts under byggnationer fram till 1976 när det sedan förbjöds i Sverige. Asbest kan inte ses med blotta ögat men förekommer vanligen i b.la värmeisolering, lim, plastmattor, fönsterkitt, kakelfix och fo

  Läs mer
 • Dränering av husgrund i Stockholm

  Den bästa tiden för att genomföra en dränering av husgrund är under tidig höst till sen vår, då det är som torrast i marken. Dränering av husgrund är ett stort projekt som kräver noggrann planering, beräkning av materialåtkomst samt utrustning som klarar av arbetet. Vill du skydda din fastighet och undvika att vatten tränger sig in i husgrunden under den fuktiga vintern, är det i god tid att ta kontakt med en dräneringsfirma redan nu.

  Läs mer
 • Hjälp med betonghåltagning!

  Betongsågning kan man behöva utföra av flera anledningar. Det kan exempelvis vara för att avlägsna större betongkonstruktioner i samband med en ombyggnation eller för att öppna upp i golv och väggar i en fastighet.

  Läs mer
 • Ta asbestprov innan renovering

  Är byggnaden rest innan 1982 då det infördes totalförbjud mot asbestanvändning? Då är det dags att ta ett asbestprov innan renovering eller ombyggnation.

  Läs mer