Boka i tid: Snöröjning & Takskottning inför vintern

Redan i november 2016 var snön här med snökaos i hela Stockholm under några dagar. Så var ute i tid i år och boka redan nu in hjälp med snöröjning och takskottning.

 

Boka redan idag: Snöröjning och skottning i Stockholm
Kontakt oss redan nu och avtala om hjälp med snöskottning, snöröjning och takskottning i hela Stockholm. Till våren hjälper vi också med sandupptagning.

Förbered dig inför kommande vintersäsong genom att teckna avtal för takskottning. Som fastighetsägare är du skyldig att hålla taken fria från snö och is så olyckor och risken för tillbud minimeras.

Läs mer om Snöröjning och Takskottning i Stockholm

Säker snöskottning med kvalitet 
För oss är det viktigt att vårt arbete alltid håller allra högsta klass och att vi lämnar kunder som är fullständigt nöjda med det arbete vi utfört. Med oss kan du känna dig trygg i alla lägen. Just arbetet med takskottning är extra riskfyllt och kräver stort ansvar för att förhindra skador och olyckor. Vi följer alltid Arbetsmiljöverkets riktlinjer ”Skotta säkert” vid takskottning och all vår personal har genomgått utbildning i taksäkerhet.

Vi har den utrustning och erfarenhet som krävs för att kunna utföra ett bra jobb och minimera risken för skador på ditt tak men även för de människor som vistas i närheten när takskottningen sker. Våra anställda arbetar effektivt och säkert och du kan känna dig trygg med vårt arbete.

Vi hjälper både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar 
Vi har alla sorters fastighetsägare som kunder och hjälper med snöskottning, plogning och sandning. Vi kan även hjälpa till med isbekämpning på tak och ta bort istappar och snö på taket av din fastighet.

Vill ni slippa ifrån snöskottning och snöröjning under nästa säsong så passa på att tänka igenom vilka behov ni har och teckna ett snöskottningsavtal inför vintern 2017/2018. Miramix hjälper gärna med dessa tjänster i hela stockholmsregionen och Uppsala.