Boka in vinterns hantverkararbete idag!

Nu är vi inne i slutet av december månad och vi på Miramix vill passa på att önska alla en riktigt god jul & gott nytt år! Du som vill ha ordnat med rivning eller håltagning under vintern är det god tid att boka in dina tjänster idag. Vi på Miramix utför rivning och håltagningar i hela Stockholm.

Läs mer om våra tjänster inom betonghåltagning och rivning i Stockholm

 

Boka höstens hantverksarbete i Stockholm i tid

Vi på Miramix erbjuder många typer av tjänster inom rivning och håltagning. Inom rivning erbjuder vi allt från en mindre rivning inför en renovering, som exempelvis i ett badrum, till en större rivning av exempelvis en fasad. Vi finns också till din hjälp om du planerar att riva en hel byggnad.

Inom håltagningar i betong och andra hårda material kan det till exempel röra sig om att vi bilar i ett betonggolv, gör hål i en betongvägg eller slipar ett betonggolv så att det blir slitstarkt och säkrare att arbeta på. Renoverar du och vill uppnå en mer öppen planlösning hjälper vi dig även med detta genom att ta hål mellan två rum.

Oavsett vilken typ av tjänst som du efterfrågar till vinterns projekt i Stockholm så kan det alltså vara bra att boka in din hjälp med sådant som rivning och håltagning redan nu. Det finns även fördelar med att välja att boka in sina hantverksarbeten under vintern. Framåt vårkanten och sommaren är trycket generellt stort på hantverkare och därför kan det finnas en anledning att börja med renoveringen innan efterfrågan skjuter i höjden.

 

Rivning och håltagning i Stockholm

Miramix erbjuder alltså ett flertal typer av tjänster inom rivning och håltagning i Stockholm. Under vintern hjälper vi även till med snöröjning och takskottning i Stockholm. Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Nyhetsarkiv