Dags att boka hantverkare inför vårens projekt

Traditionellt sett brukar många fastighetsägare sätta igång med renoveringar när vintern övergår till vår.

Äger man ett hus behöver det renoveras förr eller senare, framförallt när det gäller utsidan av huset. Fördelen med att dra igång renoveringsprojekt på våren är att det är lättare att förutsäga klimat. Temperaturen är mildare och risken för frost minskar vilket underlättar, framförallt vid utomhusprojekt. Detta gör att trycket på hantverkare ökar och det kan vara svårt att få tag i kvalificerad arbetskraft.

Kanske har ditt tak tagit skada av säsongens hårda vindar och det har blivit dags att se över det? Eller börjar fasaden visa tecken på rötning? Då kan det vara dags att byta.

För att komma igång med sin renovering bör man så snart som möjligt kontakta de företag man vill anlita. Fråga vänner och bekanta om det finns någon hantverkare de kan rekommendera för att vara säker på att de klarar av att genomföra uppdraget. Man kan också ringa hantverkaren och be om referenser från tidigare beställare.

Har du ett renoveringsprojekt du vill genomföra nu till våren? Kanske är det dags att se över taket eller fasaden. Kontakta Miramix för att boka in ditt projekt eller be om offert.