Dags att boka in vårens rivningsprojekt!

Vi är nu inne i mars månad vilket innebär att våren officiellt är kommen! Såhär års börjar många planera in nya renoveringsprojekt inför sommaren. Har du också renovering i tankarna? Då är våren den rätta tiden att utföra rivningsarbeten. Se till att boka in din hjälp redan nu – trycket på hantverkare blir oftast större framåt sommaren.

Rivning Stockholm

Flera typer av rivningar

När våren kommer och temperaturerna stiger kan det vara många som vill ha hjälp med någon typ av hantverksprojekt. För att få den hjälp som man vill ha när man har kan det vara bra att boka in sin hjälp i tid. Därför rekommenderar vi att boka in sin hjälp redan i början av året. 

Vi på Miramix utför alla typer av rivningsprojekt, vare sig det är stort eller smått. Det kan handla om att du exempelvis ska göra en renovering i badrummet eller en annan del av hemmet. Det kan även handla om större projekt som att man vill riva en hel byggnad för att bygga nytt. Det kan röra sig om något mindre som en altan eller ett garage eller så handlar det om ett helt hus där ett demoleringsarbete behövs. Oavsett vad ditt behov så hjälper vi dig

Rivning anpassade för dina behov

Planerar du att bygga om eller bygga nytt så har vi tekniken, resurserna och kunskapen att utföra rivningen åt dig. Våra maskiner och skyddsutrustning är godkända för rivningsarbeten och med vår långa erfarenhet säkerställer vi ett högkvalitativt resultat. Under rivningsprocessen ser vi till att ha en löpande kommunikation tillsammans med dig som kund för att förstå vilka behov just du har. Om du dessutom bedriver verksamhet av något slag där rivningen sker, så försöker vi givetvis anpassa rivningen på bästa sätt för minsta möjliga störning.

Utnyttja ROT-avdrag vid rivning

Vid rivningar i hemmet kan du som privatperson nyttja ROT-avdraget, vilket är en skattereduktion på tjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om din rivning i Stockholm.