Hjälp med betonghåltagning? 

Vi på Miramix gör håltagningar i många olika typer av hårdare material och underlag. Vi utför exempelvis håltagning i betong, sten, tegel och armerad betong. Med vår kompetens och våra maskiner av kvalitet behöver du inte oroa dig för ett dåligt arbete. Det är viktigt för oss att göra ett gediget arbete samt att hålla en hög kvalité på våra jobb.   

Borrning i betong 

Borra i betong kan bero på olika syften. Det förekommer oftast när man bygger upp väggar eller andra konstruktioner, då man behöver plats för hål och öppningar i betongen. Vi föredrar att göra det enkelt och smidigt genom att göra betonghåltagningen eller diamanthåltagningen efter man har byggt färdigt konstruktionenDetta gör att det blir lättare att göra hålen samtidigt som hålen utförs med en större exakthet.  

 

Betongborrning med effektiva robotar  

Vid åtaganden av större projekt och konstruktioner använder vi oss ofta av en robot som utför arbetet. Vårt sätt att arbeta har med tiden blivit allt mer automatiserat vilket är något som vi är väldigt stolta över. En anledning till detta är att arbetet blir mer skonsamt för våra medarbetare som hanterar rivning av betong. När istället en robot gör arbetet slipper våra medarbetare en arbetsbörda som kan tära och slita ut på kroppen. Samtidigt så sparar det både tid och pengar – både för våra kunder och för bolaget. 

Med våra robotar kan vi få många olika typer av arbeten utförda. Robotarna kan bila upp konstruktioner i betong, klippa i betong och använda olika typer av verktyg för att demolera och riva betong.  

Behöver du hjälp med betongborrning eller betonghåltagning i Stockholm? Tveka inte på att kontakta oss.