Miramix hjälper till med allt inom betonghåltagning

När man ska utföra någon typ av hantverksarbeten så är det viktigt att rätt kunskaper inom det specifika hantverket finns. Miramix har en gedigen erfarenhet av många typer av tjänster till byggnadsprojekt. Bland annat erbjuder vi flera typer av betonghåltagningar runt om i Stockholm.

Miramix utför betonghåltagning i Stockholm.

Läs mer också här om vad vi erbjuder inom betonghåltagning i Stockholm

Erfarenhet och kunskap inom betonghåltagning

Ibland hör man talas om byggprojekt där oseriösa hantverkare har anlitats. För att slutresultatet ska bli så bra som man vill att det ska bli vid en ombyggnation eller nybyggnation så är det därför bra att anlita en firma med erfarenhet och kompetens. Miramix har både kompetensen och utrustningen att hjälpa till med många typer av betonghåltagningar i Stockholmsområdet.

Bland de håltagningar i betong som vi hjälper våra kunder med finns både håltagningar av mindre omfattning samt håltagningar av större karaktär. Vilken typ av metod som används vid en betonghåltagning beror på vilka behov som finns i det specifika fallet och vad man vill uppnå med håltagningen i betong.

Vi gör betonghåltagningar i bland annat golv, väggar och tak. Vi gör även håltagningar i mer gedigna och större betongelement, som exempelvis balkar i betong och annat. Några exempel på betonghåltagningar som vi gör är väggsågningar, golvsågningar, diamantborrningar samt sömborrningar. Gäller det sågning i golv och tak kan vi göra det på upp till 75 centimeters tjocklek och gäller det en diamantborrning så borrar vi i betong som är mellan 10 och 1000 millimeter.

Betonghåltagning och andra betongarbeten i Stockholm

Utöver håltagningar i betong kan vi även hjälpa till med andra betongarbeten. Det kan exempelvis vara så att du behöver ett betonggolv slipat. Hör gärna av dig för att veta mer om våra betongarbeten och andra typer av tjänster runt om i Stockholm.

Nyhetsarkiv