Snön är kommen – dags att boka in snöskottning!

God fortsättning på det nya året önskar vi på Miramix. Med det nya året kom inte bara nya möjligheter – utan även en stor mängd snö. Snö i all ära, men det finns faktiskt en hel del risker i samband med att snön kommer. Att boka in ett abonnemang för snöskottning i Stockholm ger dig trygghet - både för dig själv, fastigheten, fotgängare och trafikanter.

Snöröjning Stockholm 

Snöröjning - för en ökad säkerhet

Såhär under vinterhalvåret orsakar snö och halka stora problem för såväl fotgängare och fordon. Stora mängder snön kan lägga sig tung och hindra framfart och halka kan orsaka att folk ramlar och slår sig. Som fastighetsägare är man skyldig att hålla snöfritt och sanda på gångbanor och trottoarer i anslutning till sin fastighet. Om någon skulle trilla och slå sig kan fastighetsinnehavaren bli skadeståndsskyldig om man inte uppfyller de krav som finns på snöröjning. Därför är det en trygghet att ta hjälp med snöröjning och halkbekämpning i Stockholm. 

Snöröjning i Stockholm

Vi på Miramix erbjuder tjänster inom snöröjning och halkbekämpning i hela Stockholm. Vare sig du är privatperson, företagare eller fastighetsägare har vi avtal anpassade efter var och ens olika behov. Om du vill ha hjälp med snöröjning i Stockholm i vinter så är ett alternativ att skriva ett skottningsavtal för regelbunden snöröjning under vintern. 

Att röja bort snö och is från har även fördelen att själva fastigheten mår bra av att hållas efter från stora snömängder. Snö i större mängder har en förmåga att packa sig på släta ytor och både täpper till luften som ventilerar tak och fasad, samtidigt som det vid smältning genererar mycket fukt – någon som kan bli dyrt att åtgärda.

Behöver du hjälp med snöskottning i Stockholm? Kontakta oss idag så berättar vi närmre om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med snöröjning.