Snön är kommen - Boka in snöröjning

Nu är det inte långt kvar tills julen är här och snön har anlänt tidigt i Stockholm.

Det är både trevligt och mysigt med snö, men en stor mängd snö kan innebära ett flertal risker. För att säkra tryggheten och minska riskerna för olyckshändelser, erbjuder vi på Miramix ett abonnemang för snöröjning i Stockholm. Vi ser helt enkelt till att utföra snöröjning så att du som fastighetsägare kan känna dig trygg, men även för dig som är fotgängare eller trafikant.

 

Öka säkerheten genom snöröjning

 

Det är viktigt att man åtgärdar stora mängder snö så att det inte uppstår olyckor. Under vinterhalvåret förekommer det mycket halka och snö som i sin tur kan leda till problem för fotgängare och trafikanter. Snöar det för mycket utan att något görs åt saken kan det hindra framfart och att folk ramlar och slår sig. Det är viktigt att du som fastighetsägare tar ansvar och håller det snöfritt på gångbanor runt om fastigheten. Skulle det uppstå en olycka där någon exempelvis trillar och får skador, kan du som är fastighetsägare bli skadeståndsskyldig. Därför kan det vara en bra idé att säkra snöröjningen och få hjälp för att undvika diverse olyckor.

 

Snöröjning och halkbekämpning

 

Behöver du hjälp med snöröjning och halkbekämpning i Stockholm? Då har du kommit helt rätt. Vi hjälper dig oavsett om du är företagare, fastighetsägare eller privatperson. Våra avtal är anpassade efter just ditt behov. Vi erbjuder ett snöröjningsavtal där du får hjälp regelbundet under vintern.

 

En annan anledning till att utföra snöröjning är att fastigheten mår bra när man skottar bort stora mängder snö. Detta beror på att taket tar mycket stryk när det ligger en tung belastning av snö. Det kan även täppa till luften som ventilerar tak och fasad. Utöver det, när snön väl smälter genereras det mycket fukt som kan leda till dyrbara kostnader.

Nyhetsarkiv