Takskottning i Stockholm bra när våren kommer

Vi är nu inne i februari och våren närmar sig med stora steg. I samband med att temperaturerna blir varmare och snön sakta men säkert börjar smälta kan det vara en bra idé att ta hjälp med en takskottning.

När våren kommer till Stockholm kan en takskottning bli nödvändig.


Läs mer även här om
snöröjning och takskottning i Stockholm

Flera anledningar till takskottning

Under vintern samlas ofta mycket snö på taket på din fastighet i Stockholm, vilket kan innebära en del risker. Om man har otur kan först och främst den snö som samlats på taket till slut bli så tung att den släpper och faller ned mot marken. Om någon då oturligt nog står direkt under finns det risk för att skador uppstår. För att undvika detta är det bra att med jämna mellanrum ta hjälp med en takskottning på ditt tak i Stockholm.

I samband med att våren kommer så kan risken också öka för att snö och is släpper från taket när det smälter. Den smältande snön skulle också i vissa fall kunna leda till en blöt och fuktig fasad samt avge fukt som har en påverkan på taket.

Att utföra en takskottning på sitt hus i Stockholm kan även det i sig innebära en del risker i och med att skottningen utförs på hög höjd samt på grund av de risker som kan finnas med att någon nedanför får snön på sig. Att skottningen går till på rätt sätt är alltså viktigt. Vi på Miramix är utbildade för den här typen av skottning genom utbildningen Skotta säkert.

Kontakta oss för takskottning i Stockholm

Förutom takskottningar utför vi även andra typer av snöröjningar av mindre och större ytor runt om i Stockholm åt både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Hör gärna av dig för din takskottning eller annan typ av snöröjning. Kontakta oss

Nyhetsarkiv