Tid att boka höstens rivning, sanering och håltagning

Hösten närmar sig med stora steg. För att vara säker på att få den hjälp som du vill ha med hantverksarbeten som rivning, sanering och håltagning i höst kan det vara bra att nu börja planera och boka in din hjälp.

Det är bra att boka in sin hjälp med rivning, sanering och håltagning i Stockholm i tid.

Läs mer här om våra tjänster inom rivning, sanering och håltagning i Stockholm

Boka höstens hantverksarbete i Stockholm i tid

Vi på Miramix erbjuder många typer av tjänster inom rivning, sanering och håltagning i Stockholm. Inom rivning erbjuder vi allt från en mindre rivning inför en renovering, som exempelvis i ett badrum, till en större rivning av exempelvis en fasad. Även inom saneringar utför vi ett flertal typer av arbeten som exempelvis fukt- och mögelsaneringar. Vi utför även saneringar som kräver särskild kunskap och kompetens för att de ska gå säkert till. Två sådana saneringstyper är asbestsanering och PCB-sanering.

Inom håltagningar i betong och andra hårda material kan det till exempel röra sig om att vi bilar i ett betonggolv, gör hål i en betongvägg eller slipar ett betonggolv så att det blir slitstarkt och säkrare att arbeta på.

Oavsett vilken typ av tjänst som du efterfrågar till höstens projekt i Stockholm så kan det alltså vara bra att boka in din hjälp med sådant som rivning, sanering och håltagning redan nu. Det finns även fördelar med att välja att boka in sina hantverksarbeten till hösten. Under sommaren är trycket generellt stort på hantverkare och därför kan det finnas en anledning att vänta med vissa projekt till hösten.

Rivning, sanering och håltagning i Stockholm

Miramix erbjuder alltså ett flertal typer av tjänster inom rivning, sanering och håltagning i Stockholm. Under vintern hjälper vi även till med snöskottningen. Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med.