Vi har gedigen kunskap inom rivning, sanering och håltagning

När man ska ta hjälp med någon typ av hantverksarbete i Stockholm så är det bra att vända sig till en seriös firma. Miramix har under tio års tid utfört arbeten inom sådant som rivningar, saneringar, betonghåltagningar och tjänster inom fastighetsservice runt om i Stockholm.

Miramix utför tjänster inom rivning, sanering och håltagning.

Läs mer om Miramix och tjänsterna inom rivning, sanering och betonghåltagning

Breda tjänster inom rivning, sanering och håltagning

Miramix är en firma som har fokus på att erbjuda tjänster av kvalitet inom rivning, sanering, betonghåltagningar och annat. Bland de rivningar som vi utför i Stockholmsområdet finns både mindre och större uppdrag både inomhus och utomhus. Det kan handla om en rivning i samband med en mindre renovering inomhus, exempelvis av ett badrum eller ett annat utrymme. Det kan också vara en större demolering utomhus.

Inom området saneringar har Miramix kompetens inom saneringar som kräver särskild kunskap och försiktighet. Det är exempelvis saneringar av material som innehåller asbest och PCB. Vi har tillstånd för asbestsaneringar. När du tar hjälp med en asbestsanering så slipper du de risker som finns med att hantera asbesthaltigt material. Vi utför även mögelsaneringar i många olika slags utrymmen.

Även inom håltagningar är de tjänster som erbjuds i Stockholm breda. Vi gör bland annat mindre och större betonghåltagningar, betongslipningar och bilningar i betong.

Kontakta Miramix för ditt hantverksarbete i Stockholm

Det är alltså viktigt att anlita en seriös firma. På det viset kan man känna sig trygg med att det hantverksarbete som man vill ha utfört får ett bra slutresultat. Hör gärna av dig om du vill veta mer om de tjänster som vi erbjuder inom rivningar, saneringar, håltagningar i betong och annat i Stockholmsområdet samt för din hjälp med ditt hantverksarbete. Läs även gärna mer om våra tjänster här på vår hemsida.