Vi hjälper dig med vinterns snöröjning

Även om vintern kan tyckas vara långt borta så går tiden fort och rätt vad det är så är Stockholms gator och torg snöfyllda. Miramix utför flera typer av snöröjningar av skilda storlekar runt om i Stockholm.

Miramix erbjuder avtal för vinterns snöröjning.

Läs mer här om våra tjänster inom snöröjning i Stockholm

Många typer av snöröjningar

Bland de tjänster som vi på Miramix erbjuder inom snöröjning i Stockholm finns snöskottningar på mindre ytor som vid en infart eller på trottoarer och cykelbanor samt skottning av riktigt stora ytor som en parkering. Vi utför även snöröjningar på tak som minskar risken för att snö och is ska falla ned och innebära en fara för dem som passerar vid byggnaden under taket.

Bland de kundgrupper som vi hjälper med snöröjning finns både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För att underlätta för varje kundgrupp har vi särskilda avtal som skrivs för hjälpen med snöröjning. Med ett snöröjningsavtal kan man känna sig trygg med att man får regelbunden hjälp med snöskottningen. På det viset behöver man inte bli överraskad när mycket snö plötsligt kommer över en natt.

En snöröjning kan innebära en del risker oavsett om man skottar nere på marken eller uppe på ett tak. På Miramix finns den rätta kompetensen för att utföra snöröjningar som är säkra. Vår personal är certifierad enligt Skotta säkert.

Boka in vinterns snöröjning i Stockholm

När vintern kommer så kan man som nämnt bli överraskad och då kanske man inser att man behöver hjälp med snöröjningen. För att vara på den säkra sidan kan det vara en god idé att vara ute i tid med att boka in sin snöröjning. Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med samt för att boka in din hjälp med vinterns snöröjning i Stockholm.