Vi utökar vår maskinpark med en Wille 465

För oss på Miramix kommer den bidra till en ökad flexibilitet att kunna hjälpa dig, främst inom snöröjning och sandupptagning, men även vissa schakt och anläggningsuppdrag.

 

Som ses på bilden är det en mindre hjullastare eller som man egentligen säger en redskapsbärare.
Läs med om sandupptagning.

Några saker vi uppskattar med Wille 465

Wille 465 följer de tidigare generationernas fotspår men har samtidigt genomgått en utveckling, vilket har lett till ytterligare kvalitet och prestanda, tex med bättre sikt.

Utvecklad design gynnar arbete

Med hjälp av proportionell manövrering och den elektroniska kryp- och gaspedalen kan förare smidigt kontrollera det lastavkännande hydraulsystemet och ett skiftande oljeflöde i pumpen. Hytten har designats om och ger nu en näst intill obehindrad sikt åt alla håll, men har inte påverkat kritiska funktioner såsom arbetsredskap och stabilitet.

Formbar arbetskraft

Frånsett den optimala maskinbasen finner vi även ett brett utbud av arbetsredskap som enkelt och smidigt går att använda med Wille 465. Vare sig du jobbar på asfalterade ytor eller i skogsmarker finns verktyg som krävs för att utföra ett felfritt och förväntat jobb av hög kvalitet. Man kan enkelt byta mellan dem smidigt och okomplicerat. Arbetsbetingen är alltid riskfria att genomföra, höst som vår, vinter som sommar.

 

Nyhetsarkiv