Vi utför betonghåltagning!

Vi på Miramix utför olika typer av håltagningar.

Vi är en håltagningsfirma i Stockholm som utför håltagningar i olika typer av material och underlag. Exempel på material vi utför håltagningar på är betong, sten, tegel och armerad betong. Med vår långa erfarenhet och kompetens kan vi utföra dessa typer av betonghåltagningar. Vi använder oss av maskiner med hög kvalité vilket gör att vi klarar av att utföra en professionell betonghåltagning. Alla våra jobb utförs därmed alltid med noggrannhet och försiktighet.

 

Olika syften med betonghåltagning

 

Det finns flera olika anledningar och syften till att utföra betonghåltagningar. Oftast behöver man plats för hål och öppningar i betongen. Därför kan en betonghåltagning eller diamanthåltagning bli aktuellt. Håltagning i betong underlättas oftast efter att man har byggt färdigt konstruktionen. När konstruktionen väl är klar kan man utföra hålen med en mer exakthet.

 

Om du behöver utrymme för exempelvis installera el och VVS så utför vi sömnborrningar som ser till att avlägsna större betongdelar. För att kunna utföra detta gör vi först betongborrning i betongen för att kunna skapa utrymme. Utöver detta kan vi även ta bort andra typer av stöd i betong, exempelvis betongbalkar. Vi hjälper även till med att göra hålen i exempelvis ledstänger i trappuppgången. Vi utför även en hel del andra arbeten också. Kontakta oss för att veta mer kring just ditt projekt.

 

Skulle det vara så att ni behöver hjälp med betonghåltagning eller diamanthåltagning på kort varsel så finns vi redo. Det är bara att ringa oss om du behöver hjälp snabbt. Vi har rätt utrustning samt verktyg redo i våra bilar för att kunna hjälpa dig smidigt och snabbt. Det finns inga projekt som är för stora eller för små för oss.

 

Kontakt oss

 

Om du behöver eller kommer att behöva hjälp med betonghåltagning eller betongborrning, så finns vi här. Se till att kontakta oss eller skicka in en offertförfrågan så hör vi av oss med prisförslag. Om du behöver hjälp på kort varsel så kan du kontakta oss redan idag. Vi hjälper gärna dig och utför alla typer utav uppdrag.