Återvinning och sophantering i Stockholm, Miramix Rivning och Fastighetsservice AB.

Återvinning i Stockholm

Sophantering / grovsopor på rätt sätt

Vi arbetar för en bättre miljö och tar vårt ansvar genom att sopsortera och återvinna. Därför har vi valt att ha återvinning som en del av våra tjänster. Det spelar ingen roll om du representerar ett företag eller till exempel en bostadsrättsförening, inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Vi både hämtar och hanterar dina grovsopor och olika sorters avfall i Stockholm med omnejd. Med vår hjälp underlättas din avfallshantering och du slipper övriga kostnader för transport och sopsortering. 

Du kan alltid lita på att vi källsorterar ditt avfall på rätt sätt och att allt avfall tas om hand. Vi tar vårt ansvar för miljön på allvar och hjälper dig med din del.

Med vår hjälp slipper du krångel, du sparar tid och slipper stå i tidsödande köer på återvinningsstationen.

Återvinning för företag i Stockholm

Vårt erbjudande om återvinning för företag innebär att vi hämtar och återvinner dina grovsopor. Vi tar bland annat hand om och hanterar byggavfall, elavfall, kontorsavfall och metallskrot.

Hantering & Hämtning av byggavfall för företag

Vi erbjuder också avfallshantering för företag som underlättar för dig samtidigt som det gynnar miljön. Vi hämtar grovsopor, byggavfall, elavfall, trädgårdsavfall och i viss mån farligt avfall. I vår avfallshantering ingår också hämtning av avfall för kontor, butiker, byggarbetsplatser och mycket annat. När du ska slänga byggsopor hjälper vi dig!

Bostadsrättsföreningar

Vi hjälper även bostadsrättsföreningar i Stockholm med att forsla bort sopor och avfall, tex trädgårdsavfall. Allt tas om hand på ett sätt som ska gynna miljön och vi källsorterar alltid. När din förening har städdagar, ska rensa förråd, renovera eller slänga till exempel vitvaror så kan vi stå till tjänst.

Avfallshantering hos oss går till på följande sätt; antingen ställer vi ut förvaringskärl som ni själva fyller upp eller så tar vi hand om allt från ihopsamlande till transport av avfallet.

Kontakta oss för mer information och om priser!