Rivningsföretag i Stockholmsområdet

Det är inte alltid lätt att hitta rätt rivningsföretag. Det finns flera faktorer som spelar roll för att ett slutgiltigt beslut ska kunna tas.

Miramix är ett rivningsföretag verksamma i Stockholmsområdet med över hundratals nöjda kunder. Vi hjälper byggrelaterade företag, fastighetsbolag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar med olika typer av rivningsarbeten. Vi är ett gediget rivningsföretag med lång erfarenhet och hjälper gärna till oavsett om det är i samband med en renovering, ombyggnad eller vid skada.

 

Vilka typer av rivningar utför Miramix?

Miramix utför rivningar av flera olika slag inom både totalrivning och ombyggnadsrivning. När det gäller totalrivning kan det exempelvis handla om att en hel byggnad ska rivas. För att få bort en byggnad krävs en viss kompetens och strategi beroende på vad syftet är. Man kan exempelvis genomföra en sprängning av byggnaden för att på ett effektivt sätt få bort en hel konstruktion. Ett annat sätt är att man tar rivningen stegvis. Vilket innebär att man tar isär konstruktionen steg för steg där olika typer av material avlägsnas och demonteras för sig.

Som rivningsföretag hjälper vi även till vid ombyggnadsrivning. Detta blir exempelvis aktuellt vid en renovering i en byggnad och kan utföras i olika omfattningar beroende på vad man behöver hjälp med. Exempel på arbeten kan vara hjälp med att riva väggar inomhus eller rivning av konstruktioner som är bärande.

 

Rivningsföretag med kostnadseffektiva lösningar

Miramix är ett rivningsföretag i Stockholm med kostnadseffektiva lösningar. Med vår stora maskinpark kan vi ta oss ann jobb oavsett om det är stora eller små. Vi har bred utrustning med redskap och verktyg för att kunna utföra en effektiv demolering till konkurrenskraftiga priser. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi erbjuda högkvalitativa lösningar.

 

Miljöanpassad rivningshjälp

Miramix ser till att ta hand om avfallet på bästa möjliga sätt. När vi utför rivningar runt om i Stockholm förekommer det mycket avfall. Vi ser till att återvinna och återbruka så mycket avfall som möjligt. Vi tar även hand om farligt avfall och ser till att inventera detta innan rivningen börjar för att kunna planera in en sanering. Utöver det transporterar vi även rivningsmassorna till närmaste soptipp där ni självklart får deponistatistik på massorna.

Tveka inte på att anlita oss som rivningsföretag i Stockholm. Hos Miramix får ni alltid en bra service där vi alltid utgår från dina behov och önskningar. Ni är varmt välkomna att besöka oss eller att ringa oss för att få hjälp.

Nyhetsarkiv

  • Demolering i Stockholm - Professionella Rivningstjänster från Miramix

    Behöver du demolering i Stockholm? Miramix är ditt pålitliga val för professionella rivningstjänster. Vårt erfarna team och specialiserade utrustning gör oss till det ledande rivningsföretaget i regionen. Vi erbjuder en omfattande demoleringstjänst som möter dina behov och överträffar dina förväntningar.

    Läs mer
  • Miramix som saneringsfirma!

    När du anlitar en saneringsfirma anställer du resurser med rätt kompetenser för att hantera uppkomsten av skada. Skador som till exempel brand , vatten, mögel, klotter, PBC eller asbest är vanliga uppdrag då en saneringsfirma kontaktas.

    Läs mer
  • Miramix utför rivning i Stockholm

    Har du planer inför ett rivnings arbete? Då finns det flera aspekter att ta i beaktning innan rivningen kan påbörjas . I denna nyhetsartikel vill vi på Miramix hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna för dig som befinner sig i startgroparna inför en planerad rivning.

    Läs mer
  • Asbestprov vid misstanke om asbest

    Planerar du att renoverar eller riva en fastighet som är byggd innan 1980? Då är det en god idé att genomföra ett så kallat asbestprov eller asbestanalys. Asbest är ett vanligt framkommande i byggmaterial som använts under byggnationer fram till 1976 när det sedan förbjöds i Sverige. Asbest kan inte ses med blotta ögat men förekommer vanligen i b.la värmeisolering, lim, plastmattor, fönsterkitt, kakelfix och fo

    Läs mer
  • Dränering av husgrund i Stockholm

    Den bästa tiden för att genomföra en dränering av husgrund är under tidig höst till sen vår, då det är som torrast i marken. Dränering av husgrund är ett stort projekt som kräver noggrann planering, beräkning av materialåtkomst samt utrustning som klarar av arbetet. Vill du skydda din fastighet och undvika att vatten tränger sig in i husgrunden under den fuktiga vintern, är det i god tid att ta kontakt med en dräneringsfirma redan nu.

    Läs mer