Det är dags att boka snöskottningen

Hösten är nu kommen och rätt vad det är så kommer även snön att falla.

När vi går över till vintermånaderna kan det vara bra att vara väl förberedd genom att redan ha bokat in hjälp med snöskottningen. För att vara säker på att få den hjälp som man vill ha är det nu hög tid att boka in höstens snöskottning.

Boka snöskottning

Snöskottning vid infarter, gator och tak

Varje år när den första snön kommer tycks den för många komma som en överraskning och när mycket snö faller över en natt kan det ställa till med problem med både halka och att ta sig fram till fots och med olika typer av fordon. När snön har kommit kan efterfrågan på hjälp med snöskottning också snabbt öka. Att redan ha planerat in vinterns snöskottning är därför en fördel.

Även om vintern ännu inte är här kan den alltså komma snabbt och att vara förberedd är därför bra. Vi erbjuder snöskottning i Stockholm med omnejd. Det kan vara allt från att man behöver hjälp med att skotta infarten till sin gård till att man äger en fastighet och vill skotta på gata och cykelbana.

Det kan även vara att man vill ta hjälp med att skotta av sitt tak för att undvika snöras och att istappar faller ned. För mycket snö på taket kan även i värsta fall innebära att taket går sönder om vikten blir alldeles för stor.

För att få regelbunden skottning under vintern kan ett bra alternativ vara att boka ett abonnemang.

Fördelar med snöskottningen

Det finns ett antal fördelar med att ta hjälp med snöskottningen. För det första slipper man själv ägna tid och energi åt skottningen och för det andra slipper man även riskerna som finns med att exempelvis skotta på höga höjder.

Läs mer om våra tjänster inom snöröjning och snöskottning här

Nyhetsarkiv

 • Miramix utför rivning i Stockholm

  Har du planer inför ett rivnings arbete? Då finns det flera aspekter att ta i beaktning innan rivningen kan påbörjas . I denna nyhetsartikel vill vi på Miramix hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna för dig som befinner sig i startgroparna inför en planerad rivning.

  Läs mer
 • Asbestprov vid misstanke om asbest

  Planerar du att renoverar eller riva en fastighet som är byggd innan 1980? Då är det en god idé att genomföra ett så kallat asbestprov eller asbestanalys. Asbest är ett vanligt framkommande i byggmaterial som använts under byggnationer fram till 1976 när det sedan förbjöds i Sverige. Asbest kan inte ses med blotta ögat men förekommer vanligen i b.la värmeisolering, lim, plastmattor, fönsterkitt, kakelfix och fo

  Läs mer
 • Dränering av husgrund i Stockholm

  Den bästa tiden för att genomföra en dränering av husgrund är under tidig höst till sen vår, då det är som torrast i marken. Dränering av husgrund är ett stort projekt som kräver noggrann planering, beräkning av materialåtkomst samt utrustning som klarar av arbetet. Vill du skydda din fastighet och undvika att vatten tränger sig in i husgrunden under den fuktiga vintern, är det i god tid att ta kontakt med en dräneringsfirma redan nu.

  Läs mer
 • Hjälp med betonghåltagning!

  Betongsågning kan man behöva utföra av flera anledningar. Det kan exempelvis vara för att avlägsna större betongkonstruktioner i samband med en ombyggnation eller för att öppna upp i golv och väggar i en fastighet.

  Läs mer
 • Ta asbestprov innan renovering

  Är byggnaden rest innan 1982 då det infördes totalförbjud mot asbestanvändning? Då är det dags att ta ett asbestprov innan renovering eller ombyggnation.

  Läs mer