Rivning av friggebod

  • Rivning av friggebod
  • Rivning samt bilning av grund
  • Utomhus rivning
  • rivning av friggebod
Miramix utför rivning av Friggebod i Nynäshamn. Vi utför även viss rivning av huset samt bilning av grunden.

Miramix som företag har lång och gedigen erfarenhet av rivningsarbeten av olika slag. Vår kunniga personal ser till att de byggnadsstrukturer som kunden vill avlägsna kommer ner på ett säkert och effektivt sätt. Vi kan hjälpa till med rivning av i stort sett vad som helst. Miramix utför till exempel just nu en rivning av en friggebod som finns i Nynäshamn. I samband med denna rivning utför vi även en del andra arbeten på samma fastighet. Dessa arbeten består bland annat av viss rivning av huset samt en del bilning i husets grund. Behöver ni hjälp med rivning är ni varmt välkomna att kontakta oss.

 

Vi på Miramix har lång erfarenhet av rivning och sanering inför renoveringar, ombyggnationer och andra förändringar av byggnader. Vår gedigna kunskap säkerställer att alla projekt utförs på ett säkert sätt för alla som vistas i området under rivningen.

Du kan läsa mer om rivning & demolering av garage, altan, friggebod osv.

Dessutom är det viktigt för oss att arbeta på ett så tids- och kostnadseffektivt sätt som det bara är möjligt. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få den bästa dealen och det gör vi genom att arbeta snabbt men under kontrollerade former. När arbetstimmarna minskar får det naturligtvis också som effekt att kostnaderna kan hållas på en rimlig nivå.