Takskottning i Stockholm – Vi utför trygg & säker skottning på tak

Takskottning

Takskottning efterfrågas ofta så fort vintern och snön kommer. Behöver du hjälp med snöröjning av tak? Miramix skottar bort snö och avlägsnar istappar från tak och fasader på ett effektivt och säkert sätt. Alla våra snöskottare är licensierade enligt ”Skotta säkert”.

Offertförfrågan

Få hjälp med takskottning i Stockholm

Taksnöröjning är processen att avlägsna snö från taket på byggnader för att förhindra skador på taket, förebygga isbildning och minska vikten på taket. Det är en viktig åtgärd att vidta under vintermånaderna eller i regioner med mycket snöfall. Taksnöröjning kan utföras manuellt med hjälp av snöskyfflar eller med hjälp av specialverktyg som takräfsor och takskottor. På grund av säkerhetsskäl och för att inte skada taket är det rekommenderat att anlita en professionell snöröjningsfirma för att utföra arbetet.

Undvik takskador och olyckor vid snöskottning på tak

Att snön brukar komma som en överraskning är ingen hemlighet. Därför är det viktigt att vara ute i god tid med snöröjning på tak så att du får den hjälp du behöver - när den behövs. Har du en fastighet i Stockholm eller med omnejd, tveka inte att höra av dig för din hjälp med snöskottning på tak. Vi utför professionell takskottning och snöröjning i hela Stockholm.

Som fastighetsägare är det viktigt att kontrollera den snömängd som finns på taket så det inte uppstår skador eller olyckor till följd av snön. Speciellt viktigt är det med takskottning på tak om det uppstår drivor med snö. Varje år drabbas fastighetsägare av dyra takskador på grund av snön. Tyngden från snön ökar risken för belastningsskador. Även fuktskador och snöras kan ställa till med mycket besvär.

Skotta tak på rätt sätt

När man utför skottning på sitt tak är det viktigt att inte renskotta stora ytor i ett steg. För att inte intilliggande ytor som ännu inte skottats ska bli överbelastade bör man skotta smala remsor från nock till takfot på båda sidor av nock i första hand för att sedan gå tillbaka och renskotta hela taket. Ett felaktigt utfört arbete kan leda till stora och kostsamma skador.

Vi sätter säkerheten först vid snöröjning på tak

Vi har under flera år jobbat med snöröjning på hustak, gator och cykelbanor runt olika fastigheter och har välutbildad personal som alltid jobbar enligt "skotta säkert"-principerna. Skotta säkert är ett utbildningsprogram som garanterar ett säkert och väl utfört jobb med snöskottning.

Personalen går utbildning i flera steg för att lära sig tekniker, specialverktyg och framför allt säkerhet för sig själva och för förbipasserande. Att genomföra snöskottning från ett tak är en säkerhetsrisk inte bara för den som skottar och röjer på grund av eventuell höjd och lutning på taken, utan även för människor som rör sig runt omkring fastigheten under själva skottandet.

Vi har även utbildning som ger kunskap i hur du förebygger och tar bort istappar som i mångt och mycket går att undvika med korrekt snöröjning, och ibland till och med byggdetaljer som ger mindre dropp när snön börjar smälta. Istappar har alltid fascinerat på grund av sin vackra form och glans men är ett av de farligaste resultaten av vårens framfart.

Vi på Miramix följer alltid arbetsmiljöverkets riktlinjer för att förhindra skador på fastighet, ytor runt omkring, människor i vår närhet och självklart vår egen personal. Vår personal är välutbildad och erfaren för att du som kund kan känna dig helt trygg och säker med att vi hanterar din fastighet på bästa sätt.

Kontakta oss för mer information och om priser på takskottning i Stockholm! 

 

Läs mer om "Jour"  

Taksnöröjning och takskottning i Stockholm från Miramix

Under vintern faller ibland mycket snö och för att göra sina utrymmen kring fastigheten i Stockholm säkra är det bra att utföra snöröjning, snöskottning och takskottning. En takskottning ser också till att hålla taket i ett bra skick. Om du behöver hjälp med snöröjning, snöskottning och takskottning löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal snöröjningar och skottning på tak i Stockholm.

Vi arbetar med snöröjning, snöskottning och takskottning i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv