Betongsågning i Stockholm

Betongsågning i Stockholm

Behöver du hjälp med betongsågning?

Vi på Miramix är ett håltagningsföretag i Stockholm som utför betongsågning, betongborrning, kärnborrning och diamanthåltagning i de flesta byggnadsmaterial. Med modern utrustning, kunnig, och erfaren personal kan vi garantera ett professionellt arbete med det perfekta slutresultatet.

 Offertförfrågan

Vi utför betongsågningar i flera material

Vi utför arbeten i och runt om Stockholm och använder oss av anpassad utrustning som klarar av att utföra komplicerad betongsågning i hårda material så som armerad betong, tegel och olika sorters sten. Som byggföretag, fastighetsägare och privatkund kan du vända dig till oss för att få hjälp och vägledning i ditt projekt. 

Betongsågning av mindre och större betongkonstruktioner

Betongsågning kan behövas utföra av flera anledningar. Det kan exempelvis vara för att avlägsna större betongkonstruktioner i samband med en ombyggnation, eller för att öppna upp i golv eller väggar i en fastighet för en öppnare planlösning. I våra beräkningar har vi alltid med att konstruktioner som bärande väggar kan komma att beröras. Är du osäker på om väggen du planerar att riva är bärande? Låt oss då hjälpa dig!

Vid sågning i betong gäller det att ha rätt typ av kunskaper för att nå det bästa resultatet. Miramix är ett håltagningsföretag i Stockholm som är stolta över vår gedigna erfarenhet. Vi har utfört många typer av betongsågningar av skilda karaktärer runt om i Stockholmsområdet. Se mer nedan om den kapacitet vi anhåller och vad vi kan hjälpa dig med inom betongsågningar.

Miramix betongsågning i Stockholm

Hos Miramix arbetar specialister som hjälper våra kunder runt om i Stockholm. Arbeten som vi genomför är betongsågning på b.la golv, väggar och tak. Våra moderna maskiner och erfarna personal klarar både lätta och mer komplicerade uppdrag.

Vi kan inte understryka för många gånger hur viktigt det är att besitta de rätta kunskaperna vid arbeten med betong och annat hårt material för att komma igenom det hårda materialet och nå det bästa resultatet. Med vår långa erfarenhet och lyckade genomförda betongsågningar av skilda karaktärer hjälper vi våra kunder att genomföra det önskade resultatet. 

Rätt utrustning för betongsågning

För att kunna utföra betongsågning på ett säkert och korrekt vis använder vi oss av moderna metoder samt. Miramix hjälper dagligen kunder, stora som små att utföra deras önskemål. Vår utrustning är modern och klarar svåra arbeten inom betongsågning, oavsett storlek på arbete. Vi utför alla arbeten inom betongsågning och erbjuder även betonghåltagning, diamanthåltagning och kärnborrning med största noggrannhet och kvalitet.

Eftersom förtroende och noggrannhet är en stor nyckel för oss på Miramix är det viktigt att utföra ett professionellt arbete med kundernas önskemål i fokus. Vi värderar våra kunder och lämnar alltid arbetsplatsen i det skick den befann sig innan arbetet påbörjades . 

Kontakta oss för mer information och priser!

Betongsågning - något vi brinner för

Under flera år har vi genomfört ett stort antal betongsågningar och andra betongarbeten i fastigheter i Stockholm.

Ta er gärna en titt på videon nedan för att få en idé om hur det kan se ut vid en av våra betongsågningar. Vid just det här arbetet hade vi i uppdrag att göra en betongsågning i en fasadvägg till ett hus i Alvik i Stockholm.

Klippet ovan: Betongsågning i fasadvägg, 2016-09-05 i Alvik.

Vi arbetar med betongsågning runt om hela Stockholm med omnejd men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.

Vill du läsa mer om ytterligare arbeten vi utför?

 

Läs mer om "Betongslipning"