Betonghåltagning och diamanthåltagning i Stockholm

Håltagning i betong med borr

Vi är ett företag som gör håltagningar i de flesta hårda material och underlag med allt från betong till sten, tegel och armerad betong. Vi har arbetat med håltagningar under lång tid. Vår erfarenhet och vårt kunnande inom området samt de maskiner vi använder gör att vi har möjlighet att utföra betongborrningar i samtliga material. Viktigt för oss är även att alltid göra ett gediget arbete och hålla en hög kvalitet på vårt jobb.

 Offertförfrågan

 

Betonghåltagning för flera syften

När man bygger upp väggar eller andra konstruktioner i betong kan man av olika anledningar behöver göra plats för hål och öppningar i betongen. Att göra betonghåltagning eller diamanthåltagning efter att man har byggt färdigt konstruktionen kan vara att föredra. Det blir då bland annat lättare att göra hålen och håltagningen kan utföras med en större precision.

Beroende på vad som är tanken bakom håltagningen finns olika metoder att använda. Vi gör bland annat betongborrning i betong som ger utrymme till att installera el och VVS i en byggnad. Är målet för kunden att avlägsna större betongdelar utför vi en så kallad sömnborrning. Vi kan även ta bort sådant som betongbalkar och andra stöd i betong, samt göra hål som skall användas till ledstänger i trappuppgångar. Det kan även röra sig om en mängd skilda arbeten i samband med att en byggnad ska byggas om. I vissa fall kan det vara att man vill genomföra en förändring i sitt hem. En idé kan då vara att göra ett hål mellan två rum för att skapa en mer öppen planlösning.

Vi värdesätter våra kunder och är behjälpliga med både diamanthåltagning och betonghåltagning med kort varsel. Så tveka inte att höra av dig till oss!

För att vi ska kunna hjälpa våra kunder snabbt och smidigt har vi många av verktygen som vi behöver redo i våra bilar. Oavsett vad ditt syfte är med håltagningen eller betongborrningen så finns vi här för att hjälpa dig med ditt projekt. Kontakta oss redan idag för din hjälp med borrning i betong, eller skicka in en offertförfrågan så återkommer vi med prisförslag.

Effektiva robotar för betongborrning i Stockholm

Vid en rivning av större konstruktioner i betong använder vi oss ofta av robotar som utför arbetet. Arbetet med att riva har på det viset gått från att det har utförts för hand till att ha blivit mer automatiserat.

Robotarna har kommit att användas mer med anledning av att det är ett alternativ som är mer skonsamt mot de som arbetar med att riva i betongen. När våra robotar genomför arbetet, underlättar och minimerar vi risk för skador hos våra medarbetare. Att använda sig av en robot vid betongborrning och rivning är något som både sparar tid och pengar, både för företaget och för beställaren av jobbet.

Med en robot kan man få många arbeten utförda med god kvalitet. Robotarna kan både bila upp konstruktioner i betong, klippa sig igenom betong och använda olika typer av verktyg för att demolera och riva ned konstruktioner i betong.

Betonghåltagning och avfallshantering

Vid en rivning blir det stora mängder rester och och gammalt material på platsen. För oss är det viktigt att sortera och ta hand om allt avfall på rätt sätt med tanke på miljön. Vid arbeten utomhus använder vi oss vanligtvis av grävmaskiner. Dessa maskiner har reducerade utsläpp och är skonsamma mot miljön.

Kontakta oss för betongborrning, håltagning eller rivning i betong

Hur en diamanthåltagning eller betonghåltagning ska gå till beror på vad som är syftet med håltagningen samt vilken konstruktion som det handlar om. Vi har rätta maskiner och verktyg för att ta oss igenom de flesta material.

Behöver du hjälp med betongarbeten? Vi på Miramix utför borrning i betong för alla olika syften! Kontakta oss gärna för håltagning, betongborrning eller rivning i betong i Stockholm med omnejd.

Betonghåltagning och borrning i betong i Stockholm från Miramix

Det finns många slags arbeten som kan behövas i det hårda materialet betong. Bland annat kan man vid både renoveringar och nybyggnationer behöva utföra betonghåltagningar och borrningar i betong med olika syften och av olika storlek. Om du behöver hjälp med betonghåltagning och borrning i betong löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal håltagningar i betong och andra betongarbeten i fastigheter i Stockholm.

Vi arbetar med betonghåltagning och borrning i betong i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.