Betonghåltagning och diamanthåltagning Stockholm

Håltagning i betong med borr

Vi är ett företag som gör håltagningar i de flesta hårda material och underlag med allt från betong till sten, tegel och armerad betong. Vi har arbetat med håltagningar under lång tid. Vår erfarenhet och vårt kunnande inom området samt de maskiner vi använder gör att vi har möjlighet att utföra betongborrningar i samtliga material. Viktigt för oss är även att alltid göra ett gediget arbete och hålla en hög kvalitet på vårt jobb.

Vi värdesätter våra kunder och är behjälpliga med både diamanthåltagning och betonghåltagning med kort varsel. Så tveka inte att höra av dig till oss!

 Offertförfrågan

 

Betonghåltagning och demolering

När man bygger upp väggar eller andra konstruktioner i betong kan man av olika anledningar behöver göra plats för hål och öppningar i betongen. Att genomföra en betonghåltagning  efter att man har byggt färdigt konstruktionen kan vara att föredra. Det blir då bland annat lättare att göra hålen och håltagningen kan utföras med en större precision. Beroende på vad som är tanken bakom håltagningen finns olika metoder att använda. Vi gör bland annat betongborrning i betong som ger utrymme till att installera el och VVS i en byggnad. Är målet att avlägsna större betongdelar utför vi en så kallad sömnborrning och demolering, ett exempel på detta är föra att skapa en öppnare planlösning mellan rum.

För att vi ska kunna hjälpa våra kunder snabbt och smidigt har vi många av verktygen som vi behöver redo i våra bilar. Oavsett vad ditt syfte är med håltagningen eller betongborrningen så finns vi här för att hjälpa dig med ditt projekt. Kontakta oss redan idag för din hjälp med borrning i betong, eller skicka in en offertförfrågan så återkommer vi med prisförslag.

Betongborrning med effektiva robotar

Vid en rivning av större konstruktioner i betong använder vi oss ofta av robotar som utför arbetet. Arbetet med att riva har på det viset gått från att det har utförts för hand till att ha blivit mer automatiserat.  När våra robotar genomför arbetet, underlättar och minimerar vi risk för skador hos våra medarbetare. Att använda sig av en robot vid betongborrning och rivning är något som både sparar tid och pengar, både för företaget och för beställaren av jobbet. Med en robot kan man få väl utförda arbeten med god kvalitet och resultat. Robotarna kan b.la. både bila upp konstruktioner i betong, klippa sig igenom betong och komplettera med olika typer av verktyg för att demolera och riva ned stora betong konstruktioner.

Avfallshantering vid betonghåltagning

Vid en betonghåltagning eller rivning blir det stora mängder rester och gammalt material på platsen. För oss är det viktigt att sortera och ta hand om allt avfall på rätt sätt med tanke på miljön. Detta ingår självklart i tjänsten. Våra grävmaskiner används under bortforsling av materialet. Maskinerna är utrustade för att reducera utsläpp och gör dem skonsammare för miljön

Kontakta oss för diamanthåltagning och betongborrning 

Hur en diamanthåltagning eller betongborrning ska gå till beror på vad som är syftet med håltagningen, samt vilken konstruktion det handlar om. Vi har kraftiga maskiner och verktyg för att ta oss igenom de flesta material. Om du behöver hjälp med en borrning i betong är du välkommen att höra av dig till oss via telefon eller fylla i den kostnadsfria offerten, så återkommer vi inom kort.

Betonghåltagning i Stockholm från Miramix

Det finns många slags arbeten som kan behövas i det hårda materialet betong. Bland annat kan man vid både renoveringar och nybyggnationer behöva utföra håltagning i betong med olika syften och av olika storlek. Om du behöver hjälp med betonghåltagning och borrning i betong löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal håltagningar i betong och andra betongarbeten i fastigheter i Stockholm.

Vi arbetar med betonghåltagning och borrning i betong i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.

Läs vidare om Betongsågning