Betonghåltagning och diamanthåltagning i Stockholm

Håltagning i betong med borr

Vi är ett företag som gör håltagningar i många olika typer av hårdare material och underlag med allt från betong till sten, tegel och armerad betong. Vi har arbetat med håltagningar länge och vår erfarenhet och vårt kunnande inom området samt de maskiner av kvalitet som vi använder gör att vi utföra betongborrningar i samtliga material. Viktigt för oss är även att alltid göra ett gediget arbete och hålla en hög kvalitet på vårt jobb.

Borrning i betong för olika syften

När man bygger upp väggar eller andra konstruktioner i betong kan det vara så att man av olika anledningar behöver ha plats för hål och öppningar i betongen. Att göra betonghåltagningen, eller diamanthåltagningen, efter att man har byggt färdigt konstruktionen kan vara att föredra. Det blir då bland annat lättare att göra hålen och de kan utföras med en större exakthet. 

Vi gör olika typer av håltagningar som ser olika ut beroende på vad som är tanken med hålen. Vi gör bland annat betongborrning i betong som ger utrymme till att installera el och VVS i en byggnad och så kallade sömborrningar som gör det möjligt att avlägsna större betongdelar. Vi kan även ta bort sådant som betongbalkar och andra typer av stöd i betong samt göra hål som ska användas till ledstänger i trappuppgångar. Det kan också röra sig om en mängd olika typer av arbeten i samband med att en byggnad ska byggas om. I vissa fall kan det också vara att man vill få en förändring i sitt hem. En idé kan då vara att göra ett hål mellan två rum för mer öppen planlösning. 

Ibland kan det även vara så att man behöver hjälp med en diamanthåltagning eller betonghåltagning med kort varsel. Du får gärna ringa till oss om detta händer dig. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder snabbt och smidigt har vi många av verktygen som vi behöver redo i våra bilar. Oavsett vad ditt syfte är med håltagningen eller betongborrningen så finns vi här för att hjälpa dig med ditt projekt. Kontakta oss redan idag för din hjälp med borrning i betong, eller skicka in en offertförfrågan så återkommer vi med prisförslag.

Effektiva robotar för betongborrning i Stockholm

Vid en rivning av större konstruktioner i betong använder vi oss ofta av en robot som utför arbetet. Arbetet med att riva har på det vistet gått från att det har utförts för hand till att ha blivit mer automatiserat. 

Robotarna har kommit att användas mer och mer med anledning av att det är ett alternativ som är mer skonsamt mot de som arbetar med att riva i betongen. När roboten gör arbetet slipper våra arbetare en arbetsbörda som kan tära på kroppen och slita ut den. Att använda sig av en robot vid betongborrning och rivning är också något som både sparar tid och pengar både för företaget och för beställaren av jobbet.

Med en robot kan man få många olika typer av arbeten utförda. Robotarna kan både bila upp konstruktioner i betong, klippa sig igenom betong och använda olika typer av verktyg för att demolera och riva ned konstruktioner i betong.

Så går rivningen i betong och betonghåltagningen till

Vid en rivning blir det även rester från rivningen och det gamla materialet kvar på platsen. Till att få bort detta använder vi oss av olika typer av grävmaskiner. Dessa maskiner är skonsamma på det viset att utsläppen från dem med vissa åtgärder kan reduceras. Med reducerade utsläpp är våra maskiner speciellt skonsamma mot miljön.

Hur en diamanthåltagning eller betonghåltagning ska gå till beror på vad som är syftet med håltagningen samt vilken typ av konstruktion som det handlar om. Vi har rätt typer av maskiner och verktyg för att ta oss igenom de flesta typer av material.

Kontakta oss för betongborrning, håltagning eller rivning i betong

Behöver du hjälp med betongarbeten? Vi på Miramix utför borrning i betong för flera olika syften! Kontakta oss gärna för håltagning, betongborrning eller rivning i betong i Stockholm med omnejd. Vi utför alla uppdrag, stort som smått.

Betonghåltagning och borrning i betong i Stockholm från Miramix

Det finns många slags arbeten som kan behövas i det hårda materialet betong. Bland annat kan man vid både renoveringar och nybyggnationer behöva utföra betonghåltagningar och borrningar i betong med olika syften och av olika storlek. Om du behöver hjälp med betonghåltagning och borrning i betong löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal håltagningar i betong och andra betongarbeten i fastigheter i Stockholm.

Vi arbetar med betonghåltagning och borrning i betong i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.