Betongsågning i Stockholms län

Betongsågning i Stockholm

Behöver du hjälp med betongsågning?

Vi på Miramix är ett håltagningsföretag i Stockholm som utför betongsågning, betongborrning, kärnborrning och diamanthåltagning i de flesta byggnadsmaterial. Med modern utrustning, kunnig, och erfaren personal kan vi garantera ett professionellt arbete med det perfekta slutresultatet.

 Offertförfrågan

Miramix som samarbetspartner

Vi erbjuder betongsågningstjänster i och runt Stockholm, med utrustning anpassad för att hantera även de mest utmanande materialen som armerad betong, tegel och olika sorters sten. Oavsett om du är byggföretag, fastighetsägare eller privatperson kan du räkna med oss för professionell hjälp och rådgivning i ditt projekt.

På Miramix finns ett flertal specialister som har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom betongsågning. Vi utför arbeten på golv, väggar och tak med moderna maskiner som klarar både enkla och avancerade uppdrag.

Korrekt hantering av hårda material som betong kräver expertis för att säkerställa ett perfekt resultat. Med många års erfarenhet och ett stort antal framgångsrikt genomförda projekt, ser vi till att ditt arbete utförs på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Betongsågning av mindre och större betongkonstruktioner

Betongsågning kan behövas utföra av flera anledningar. Det kan exempelvis vara för att avlägsna större betongkonstruktioner i samband med en ombyggnation, eller för att öppna upp i golv eller väggar i en fastighet för en öppnare planlösning. I våra beräkningar har vi alltid med att konstruktioner som bärande väggar kan komma att beröras. Är du osäker på om väggen du planerar att riva är bärande? Låt oss då hjälpa dig!

Vid sågning i betong gäller det att ha rätt typ av kunskaper för att nå det bästa resultatet. Miramix är ett håltagningsföretag i Stockholm som är stolta över vår gedigna erfarenhet. Vi har utfört många typer av betongsågningar av skilda karaktärer runt om i Stockholmsområdet. Se mer nedan om den kapacitet vi anhåller och vad vi kan hjälpa dig med.

Rätt utrustning

För att kunna utföra arbetet på ett säkert och korrekt vis använder vi oss av moderna metoder samt. Miramix hjälper dagligen kunder, stora som små att utföra deras önskemål. Vår utrustning är modern och klarar svåra arbeten inom betongsågning, oavsett storlek på arbete. Vi utför alla arbeten inom betongarbeten och erbjuder även betonghåltagning, diamanthåltagning och kärnborrning med största noggrannhet och kvalitet.

Eftersom förtroende och noggrannhet är en stor nyckel för oss på Miramix är det viktigt att utföra ett professionellt arbete med kundernas önskemål i fokus. Vi värderar våra kunder och lämnar alltid arbetsplatsen i det skick den befann sig innan arbetet påbörjades . 

Kontakta oss för mer information och priser!

Betongsågning - något vi brinner för

Under flera år har vi genomfört ett stort antal betongsågningar och andra betongarbeten i fastigheter i Stockholm.

Ta er gärna en titt på videon nedan för att få en uppfattning av hur vi arbetar. Vid just det här arbetet hade vi i uppdrag att göra en betongsågning i en fasadvägg till ett hus i Alvik i Stockholm.

Klippet ovan: Betongsågning i fasadvägg, 2016-09-05 i Alvik.

Vill du läsa mer om ytterligare arbeten vi utför?

 

Läs mer om "Betongslipning"