Effektiv halkbekämpning och sandning i Stockholm
Med halkbekämpning och sandning i Stockholm undviks halkrisken.

Miramix kan hjälpa dig med en rad olika typer av tjänster i Stockholm. Bland annat erbjuder vi snöskottning under vintertiden. För att minska risken med vinterns hala underlag hjälper vi er även med halkbekämpning och sandning i Stockholm.

Offertförfrågan

Halkrisken kommer med snön

Under vinterhalvåret faller ofta mycket snö i Stockholmsområdet, vilket gör att det blir ljust och fint ute. Men snön har också sina nackdelar genom att det blir halt på vägarna. Det hala underlaget gör att det finns risk för olyckor både för gångtrafikanter, bilister och andra. För att minska riskerna och göra det lätt att ta sig fram på gator, infarter, parkeringar, gångvägar och andra utrymmen hjälper vi till med snöskottning och snöröjning i Stockholm.

Undvik halkrisk med & sandning i Stockholm

Även om man ser till att man skottar och håller snön borta från ytor i anslutning till sin fastighet så finns det fortfarande dock en risk för olyckor orsakade av halkan. Ytterligare ett sätt att undvika olyckor är alltså att ta hjälp med halkbekämpning genom sandning.

När vi hjälper till med halkbekämpning i Stockholm strör vi sand och grus på de ytor där halkrisk finns. På det viset kan man sedan ta sig fram utan att behöva riskera att ramla omkull och skada sig.

Miramix Kontakta oss för halkbekämpning i Stockholm

Vi på Miramix använder oss av effektiva maskiner och har gedigen kunskap inom både snöskottning och halkbekämpning i Stockholm och ser till att du kan njuta av vintern utan risk för halka.

Efter att ha hjälpt till med halkbekämpning genom sandning i Stockholm så kan vi även sedan ta hand om sandupptagningen när våren kommer och snön har smält. Detta sker vanligen i april månad.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor samt för att boka din hjälp med halkbekämpning och sandning i Stockholm.

Sandning och halkbekämpning under vintern i Stockholm från Miramix

Under vintern faller ibland mycket snö och för att göra sina utrymmen kring fastigheten i Stockholm säkra är det bra att tänka på halkbekämpningen och sanda infarter, trottoarer och annat. På det viset kan man minska risken för halka och tråkiga olyckor. Om du behöver hjälp med halkbekämpning och sandning löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal halkbekämpningar vid fastigheter i Stockholm.

Vi arbetar med sandning och halkbekämpning i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.