Maskinpark

I dagsläget består vår maskinpark av:

Traktor Lundberg

Wille 465

Wille 465 är en kapacitetsmaskin som ger ökad flexibilitet att kunna hjälpa kunderna. Vi använder den framför allt vid snöröjning och sandupptagning, men även vid vissa schakt och anläggningsuppdrag.

Brokk 110

Brokk 110 är den nya generationens fjärrsyrda rivningsrobotar. Den är mycket effektiv i trånga utrymmen är kraftfull och har lång räckvidd. Maskinen kan ta sig uppför trappor och fällas ihop till ett kompakt paket för lättare transport.

Brokk 160

Rivningsmaskinen från Brokk är väldigt kraftful. Den kompakta storleken och låga vikten ger bättre åtkomst på arbetsplatsen.

Rivningsmaskin Brokk 160

Brokk 90

Är lätt och smidig för bostadsrivning och kraftig nog för att klara tyngre uppdrag i stads- och industrimiljöer. Med Brokk 90 arbetet görs snabbare på ett säkert sätt.

Bob Cat S70

Är en kompaktlastare som används på de flesta uppdrag. Såsom röjning efter rivning, utkörning av grus, sand m.m.

Röjningsmaskin BobCat 70

Självklart har vi även tillgång till andra maskiner och redskap som används vid bygguppdrag, rivning och demolering. För håltagning använder vi Husqvarna väggsågar samt Hilti och Husqvarna borrsystem.

Vid större rivningar har vi rivningsmaskiner så som Volvo bandgrävmaskin EC140E utrustad med rivningsgrip, hydraulhammare, stålsax, betongsax och pulveriserare, dessa tillbehör används vid tung demolering.

Vid mindre rivningar till exempel villor där utrymmet kan vara begränsat använder vi Volvo ECR88D utrustad med rivningsgrip och sorteringsskopa samt hydraulhammare.