Hjälp med betonghåltagning!

Betongsågning kan man behöva utföra av flera anledningar. Det kan exempelvis vara för att avlägsna större betongkonstruktioner i samband med en ombyggnation eller för att öppna upp i golv och väggar i en fastighet.

Proffesionell hjälp med betonghåltagning

På Miramix hjälper vi dig med att utföra betonghåltagning i flera olika typer av material och underlag. Allt från betong till sten, tegel och armerad betong. Vi ser till att utföra ett professionellt arbete samtidigt som vi håller en hög kvalité på alla våra jobb.

Kolla gärna in våra tidigare projekt, där vi hjälper våra kunder med betonghåltagning.

Effektiva robotar för större projekt

Vid större projekt med större konstruktioner använder vi oftast av robotar för att utföra betongsarbeten. Arbetet med att riva har på det vistet gått från att det har utförts för hand till att ha blivit mer automatiserat.

Robotarna används mer och mer i branschen med anledning av att det är ett alternativ som är mer skonsamt mot de som arbetar med att riva i betong. När roboten gör arbete slipper våra arbetare en arbetsbörda som kan tära på kroppen och slita ut den. Genom att använda sig av en robot sparar man mycket tid och pengar både för oss och för dig som kund.

Med en robot kan man få olika typer av arbeten utförda. Robotarna kan både bila upp konstruktioner i betong, klippa sig igenom betong och använda olika typer av verktyg för att demolera och riva ned konstruktioner i betong.

Kontakta oss för betongborrning

Behöver du hjälp med betongborrning? Vi på miramix har både kompetensen och utrustningen för att hjälpa till mer betonghåltagning. Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi erbjuder inom betonghåltagning i Stockholm.

 

Nyhetsarkiv

 • Miramix som saneringsfirma!

  När du anlitar en saneringsfirma anställer du resurser med rätt kompetenser för att hantera uppkomsten av skada. Skador som till exempel brand , vatten, mögel, klotter, PBC eller asbest är vanliga uppdrag då en saneringsfirma kontaktas.

  Läs mer
 • Miramix utför rivning i Stockholm

  Har du planer inför ett rivnings arbete? Då finns det flera aspekter att ta i beaktning innan rivningen kan påbörjas . I denna nyhetsartikel vill vi på Miramix hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna för dig som befinner sig i startgroparna inför en planerad rivning.

  Läs mer
 • Asbestprov vid misstanke om asbest

  Planerar du att renoverar eller riva en fastighet som är byggd innan 1980? Då är det en god idé att genomföra ett så kallat asbestprov eller asbestanalys. Asbest är ett vanligt framkommande i byggmaterial som använts under byggnationer fram till 1976 när det sedan förbjöds i Sverige. Asbest kan inte ses med blotta ögat men förekommer vanligen i b.la värmeisolering, lim, plastmattor, fönsterkitt, kakelfix och fo

  Läs mer
 • Dränering av husgrund i Stockholm

  Den bästa tiden för att genomföra en dränering av husgrund är under tidig höst till sen vår, då det är som torrast i marken. Dränering av husgrund är ett stort projekt som kräver noggrann planering, beräkning av materialåtkomst samt utrustning som klarar av arbetet. Vill du skydda din fastighet och undvika att vatten tränger sig in i husgrunden under den fuktiga vintern, är det i god tid att ta kontakt med en dräneringsfirma redan nu.

  Läs mer
 • Hjälp med betonghåltagning!

  Betongsågning kan man behöva utföra av flera anledningar. Det kan exempelvis vara för att avlägsna större betongkonstruktioner i samband med en ombyggnation eller för att öppna upp i golv och väggar i en fastighet.

  Läs mer