Hjälp med betonghåltagning!

Betongsågning kan man behöva utföra av flera anledningar. Det kan exempelvis vara för att avlägsna större betongkonstruktioner i samband med en ombyggnation eller för att öppna upp i golv och väggar i en fastighet.

Proffesionell hjälp med betonghåltagning

På Miramix hjälper vi dig med att utföra betonghåltagning i flera olika typer av material och underlag. Allt från betong till sten, tegel och armerad betong. Vi ser till att utföra ett professionellt arbete samtidigt som vi håller en hög kvalité på alla våra jobb.

Kolla gärna in våra tidigare projekt, där vi hjälper våra kunder med betonghåltagning.

Effektiva robotar för större projekt

Vid större projekt med större konstruktioner använder vi oftast av robotar för att utföra betongsarbeten. Arbetet med att riva har på det vistet gått från att det har utförts för hand till att ha blivit mer automatiserat.

Robotarna används mer och mer i branschen med anledning av att det är ett alternativ som är mer skonsamt mot de som arbetar med att riva i betong. När roboten gör arbete slipper våra arbetare en arbetsbörda som kan tära på kroppen och slita ut den. Genom att använda sig av en robot sparar man mycket tid och pengar både för oss och för dig som kund.

Med en robot kan man få olika typer av arbeten utförda. Robotarna kan både bila upp konstruktioner i betong, klippa sig igenom betong och använda olika typer av verktyg för att demolera och riva ned konstruktioner i betong.

Kontakta oss för betongborrning

Behöver du hjälp med betongborrning? Vi på miramix har både kompetensen och utrustningen för att hjälpa till mer betonghåltagning. Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi erbjuder inom betonghåltagning i Stockholm.

 

Nyhetsarkiv