Dags att boka vinterns snöskottning

December är nu runt hörnet och vintern är här. För att känna sig trygg med att få sina ytor vid sin fastighet i Stockholm skottade under de närmaste månaderna kan det nu vara bra att ringa och boka in sin hjälp med snöskottningen.

Miramix utför snöskottning i Stockholm.

Läs mer också här om våra tjänster inom snöskottning i Stockholm

Snöskottning av alla ytor

När snön kommer så kan den ofta göra det som en överraskning. Trots att man är medveten om att den kommer att anlända förr eller senare så är man ofta oförberedd när mycket snö faller över en natt. För att vara redo är det bra att boka in sin hjälp med snöskottning i Stockholm i förhand. Vi erbjuder avtal för snöskottning av många typer av ytor.

När vi utför snöskottningar i Stockholm kan det exempelvis vara av en stor yta som en parkering eller av mindre ytor som en infart eller trottoarer. Det kan också vara så att man är i behov av att få sitt tak skottat. Vi på Miramix har den rätta kompetensen även inom säkra takskottningar.

När vi skottar snö i Stockholm så använder vi oss av effektiva maskiner. I maskinparken har vi sammanlagt fem stycken traktorer som är behändiga vid skottning av både mindre och större ytor. Bland annat använder vi oss av maskiner av typen Lundberg 4220 och Wille 465.

Snöskottning och halkbekämpning i Stockholm

Förutom snöskottningen kan vi också hjälpa till med andra åtgärder som gör vintern säkrare, så som halkbekämpning. Vi halkbekämpar genom att strö ut sand och grus och hjälper även till att avlägsna detta när våren sedan kommer.

Hör gärna av dig för att veta mer om våra tjänster samt för att boka in din hjälp med snöskottning och sandning av ytorna kring din fastighet i Stockholm i vinter.