Har din fastighet klarat sig från mögel under vintern?

2018 har startat med stormsteg och med detta kommer även nya möjligheter. Under vintern blir fastigheter utså mycket stryk från väder och vind. Därför är det bra att försäkra sig om att det inte läckt in fukt på vinden eller i grunden.

Vi finns här för dig, som alltid, när det kommer till mögelsanering eller fuktsanering av din bostad i Stockholm. Vi kan även tillhandahålla rådgivning om vad och hur du kan gå till väga om du går i tankarna på att förebygga fuktproblem i din fastighet.

Läs mer om fukt- och mögelsanering här.

Det finns många olika varianter av mögel och därför kan det ibland vara svårt att veta vad som är det bästa sättet för dig att bli av med mögel samt förebygga fuktproblem. Oavsett om det gäller fuktskador eller mögelskador i krypgrund, badrum eller vind finns vi här för dig Stockholmsområdet. Även om djungeln är stor har vi koll och hjälper dig utifrån dina önskemål och krav. Vi vill att du ska känna att du är i säkra händer och att resultatet blir så som du vill att det ska bli.

fuktsanering-mögelsanering-stockholm

Vi erbjuder inte bara tjänster inom fuktsanering och mögelsanering utan vi kan också hjälpa dig att med förbyggande åtgärder eller om du behöver hjälp med annan typ av sanering såsom asbest eller PCB. Utöver saneringstjänster kan vi också erbjuda dig tjänster inom håltagning och rivning.

Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar på eller går i tankarna om att sanera och behöver rådgivning. Vi finns här för dig och för att du ska känna dig nöjd.