Miramix erbjuder jour i Stockholm

Vi på Miramix utför tjänster inom bland annat rivning, sanering och håltagning runt om i Stockholm. För att våra kunder ska känna sig trygga så erbjuder vi jour för våra tjänster.

Miramix erbjuder jour på flera tjänster i Stockholm.

Läs mer även här om jouren för våra tjänster i Stockholm

Rivning, sanering och håltagning i Stockholm

Vi på Miramix erbjuder alltså tjänster inom bland annat rivning, sanering och håltagning i Stockholm. På området rivningar kan det vara allt från en mindre rivning för renovering till en större demolering och inom saneringar sanerar vi både asbest, PCB och mögelskador. På området håltagningar gör vi allt från de minsta håltagningarna till större håltagningar i betong och andra hårda material.

Jour i Stockholm under alla dagar året om

Ibland så är man i behov av att få hjälp med en tjänst på kort varsel, exempelvis om en man ställs inför en utmaning eller ett problem som man inte hade tänkt sig. Till Miramix kan du därför vända dig för att få hjälp alla dagar i veckan under hela året.

Bland de tjänster i som vi erbjuder jour på i Stockholm finns exempelvis rivningar samt snöskottningar i anslutning till din fastighet och av andra ytor där du kan tänkas behöva ha hjälp. Oavsett vilken tid det är kan du höra av dig till oss för att få jourhjälp i Stockholm.

Kontakta oss för jour-uppdrag

Vill du veta mer om vår jour? Hör gärna av dig för att veta mer om hur det fungerar och för att veta mer om de tjänster som vi erbjuder jour på.

För tjänsten snöskottning erbjuder vi även avtal för regelbunden hjälp. På det viset kan du känna dig trygg med att du får kontinuerlig hjälp med snöskottningen i Stockholm. Vi har vår bas i Hägersten och kunderna finns runt om i Stockholm.

Nyhetsarkiv