Om företaget Miramix

Miramix bil

Miramix är ett företag som jobbar med rivning, sanering, håltagning och slipning av betong. Företaget startades 2009 och idag har vi vuxit till en personalstyrka på 20 personer. Tillsammans har vi många års erfarenhet av branschen. Den gedigna kunskap vi samlat på oss garanterar hög kvalitet på vårt arbete och vår service.

Det sägs att en kedja inte är starkare än sin svagaste länk, därför värdesätter vi duktiga medarbetare och vår filosofi är att egen personal höjer kvaliteten. Miramix arbetar endast med egen anställd arbetskraft som är rätt utbildad efter våra önskemål och höga krav. Vår personalstyrka består av en kompetent mix av personer med bred blandning av olika bakgrunder, erfarenheter och utbildning. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och vill ge våra uppdragsgivare högsta kvalitet på våra tjänster.

Under våra uppdrag använder vi oss av rekommenderade maskiner, utrustning, skydd och tillvägagångssätt. Vi arbetar med miljön i fokus och har höga krav på att miljöfarliga material hanteras på rätt sätt. För att våra kunder ska känna sig trygga i att anlita oss, inte bara innan och under arbetet utan även efteråt, lämnar vi alltid utförliga garantier på våra utförda arbeten.

Fler än 10 000 genomförda saneringsuppdrag

Vår verksamhet omfattar rivningsarbeten, asbestsanering, PCB-sanering, fukt- och mögelsanering, och betongarbeten. Vi tar oss an riskfyllda uppdrag som privatpersoner inte bör genomföra själva. Tack vare lång erfarenhet och tillgång till såväl kunskap som effektiv utrustning kan vi åtgärda problem som orsakar hälsofarlig miljö. T.ex. finns asbest i många byggnader och de kan vara svårt att veta omfattningen och hur man kunna bli av med den på ett säkert sätt. Vi har samlat en hel del information på vår sajt som kan besvara en del frågor. Kika t.ex. på sidan Frågor & Svar om asbest.

Behörig personal - ett måste

Tänk på att personal som ska hantera saneringsarbeten, som t.ex. asbestsanering måste vara behörig och ha särskild utbildning enligt AFS 2006:1, 36§. Föreskrifterna för hur asbest ska saneras och tas om hand vid rivning och ombyggnation är omfattande och tillstånd ska utfärdas av Arbetsmiljöverket för varje enskilt projekt.

Ibland sker saker i tidpunkter då det kan vara svårt att få tag på hjälp. Därför erbjuder vi Jour dygnet runt.

Din självklara partner i Stockholmsområdet

De allra flesta av våra kunder finns i Stor-Stockholmsområdet. Vårt huvudkontor ligger i Hägersten men vi arbetar åt företag, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Storstockholm. Våra kunder förekommer i exempelvis Huddinge, Vaxholm och Solna.Ta gärna en titt bland våra referenser och om du har frågor eller önskar en offert, tveka inte med att ta kontakt med oss.

Miramix har Trygg-Hansas firmaförsäkring, näst högsta kreditvärdighet och godkänd F-skatt.