Snöplogning i Stockholm – Behöver du hjälp att ploga snö?

Snöplogning i Stockholm

Vi på Miramix arbetar med flera typer av snöplogning runt om i Stockholm – med allt från att skotta infarter till snöplogning på större ytor. Oavsett om du behöver hjälp med att ploga snö i anslutning till din egna fastighet, ditt företags fastigheter eller om det gäller i anslutning till ditt hyreshus är du välkommen att kontakta oss. 

Offertförfrågan

Miramix erbjuder snöplogning åt många olika kundgrupper, vare sig det gäller din privata bostad eller företagets fastighet.

Snöplogning i Stockholm för företag

När det gäller företag kan det röra sig om större ytor som behövs hjälp med att ploga snö, som exempelvis snöplogning av parkering och infarter. Det kan även innebära skottning av trottoarer samt industritak. Vi arbetar avtal för hela vintern med så kallad avtalsskottning, vilket innebär att du kan känna dig trygg och ha hjälp med plogning av snö oavsett om det blir lite eller mycket snö.

Snöplogning vid stora och små fastigheter

Som fastighetsägare har man flertalet ytor som kan behöva plogas under vintern. Miramix hjälper till med att ploga snö kring bolagets fastigheter i Stockholm. För att förhindra snöras erbjuder vi även takskottning för att få bort snö och is som annars riskerar att släppa från taket och kan innebära risker. Här kan du läsa mer om vår takskottning. För fastighetsbolag erbjuder vi avtal för hjälp med snöplogning under hela vintern. Vi utför också mindre skottningsarbeten åt mindre fastighetsägare, som att till exempel göra garageuppfarten snöfri eller skotta en väg från ytterdörren till postlådan. I uppdraget utför vi också sandning om så önskas.

Säker snöplogning

Miramix tar sig an alla typer av kundgrupper - företagare och fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi upprättar avtal anpassade efter var och ens olika behov. Det är inte bara en fastighetsägares skyldighet att ploga snö och och avlägsna istappar från fastigheten för att skydda boende och förbipasserande människor, även själva fastigheten mår bra av att hållas efter från större snömängder. 

Har du en fastighet eller område i Stockholm och är i behov av hjälp att ploga snö? Kontakta oss redan idag, gör det i god tid för snön kommer oftast när man minst anar det!