Betongsågning i bärande väggar på Östermalm

  • betongsågning
  • sågning i betongvägg
  • betongsågning
  • betongsågning i vägg
  • betongsågning
  • öppning i betongvägg
Vi på Miramix utför många typer av håltagningar i betong runt om i Stockholmsområdet med allt från mindre håltagningar till stora håltagningar, som en öppning mellan två rum.

Vid ett av våra projekt öppnade vi flera hål i bärande betongväggar i samband med en ombyggnation på Östermalm. Tjockleken på väggarna varierade mellan 200 och 380 millimeter.

Många slags håltagningar i betong

Håltagningar i betong kan behövas av många anledningar både i samband med en nybyggnation av en byggnad samt en ombyggnation. Bland de håltagningar i betong som vi utför i Stockholmsområdet finns exempelvis håltagningar med syftet att dra el och VVS-rör. Detta är håltagningar av det mindre slaget, men vi utför alltså även större betonghåltagningar.

Vilken typ av metod som används vid en håltagning i betong beror på vad som är syftet med håltagningen. En metod för håltagning, som användes vid projektet på Östermalm, är alltså en betongsågning. Vi utför betongsågningar i både väggar och golv på upp till 75 centimeters tjocklek.

Några exempel på andra typer av håltagningar i betong som vi hjälper våra kunder med runt om i Stockholmsområdet är diamantborrning och sömborrning. När det kommer till diamantborrningar så utför vi borrningar i material som har en tjocklek från 10 millimeter upp till 1000 millimeter.

Betongarbeten i Stockholm

Förutom de ovan beskrivna betonghåltagningarna så erbjuder vi även andra typer av hantverksarbeten på betongkonstruktioner. Det kan exempelvis vara en bilning i betong där vi öppnar upp i ett golv, tar bort kakel och klinker i ett badrum eller något annat. Vi kan också hjälpa till med betongslipningar som ser till att göra betonggolv släta och mer hållbara.

Ta gärna en titt på bilderna från betongsågningen på Östermalm och läs även mer om våra tjänster inom betonghåltagningar i Stockholm.