Borrning i betongbrunnar i Huddinge.

  • håltagning
  • betonghål
  • borrning i brunn
Vi på Miramix utför många olika typer av betongarbeten runt om i Stockholm, bland annat håltagningar och borrningar i betong. Vid ett av våra jobb borrade vi 500 millimeters hål i vattenledningsbrunnar i Huddinge.

Håltagningar i många hårda material

Bland våra tjänster finns allt från rivningsarbeten, saneringar av asbest och PCB och saneringar av mögel till snöskottning. Vi erbjuder även håltagningar i ett flertal olika typer av hårdare material. Det är exempelvis i betong, sten och tegel.

Håltagningar och borrningar i betong kan göras av olika anledningar och borrningarna görs i olika storlek med allt från små hål till större hål som vid vår borrning i vattenledningsbrunnarna i Huddinge.

En borrning i betong kan exempelvis göras i samband med att man bygger ett nytt hus eller renoverar sitt hus och behöver göra plats för el och vvs. Det kan också vara att man vill få bort större betongdelar som en pelare eller betongbalk eller att man vill göra hål mellan två rum, exempelvis för att få ett mer öppet kök.

Betongborrningar och håltagningar i Stockholm

Vi kan hjälpa dig med allt från de minsta borrningarna i betong till större arbeten och arbetar med kunder runt om i Stockholmsområdet. Vid arbetet i Huddinge rörde det sig alltså om ett större arbete där vi skulle borra hål som var 500 millimeter stora i brunnar. Arbetet med borrningen i vattenledningsbrunnarna utförde vi under kvällstider.

Vid alla typer av betongborrningar och håltagningar i betong krävs det att man har rätt typ av utrustning och kunskap. Vi har maskiner som gör att vi kan ta oss igenom de flesta typerna av material. Läs gärna mer om våra borrningar och håltagningar i betong här.
Se även gärna videon från den borrning i betong som vi utförde i Huddinge nedan.