Hålltagning i Hägersten

  • Håltagning i fasad
  • Betonghåltagning
  • håltagning
Miramix utför hålltagning i fasad.

Miramix arbetar väldigt mycket med håltagning av alla slag. Vi har bland annat varit ansvariga för ett projekt i Hägersten där vi utförde håltagning i en byggnads fasad. Behöver du hjälp med håltagning i betong eller andra hårda material? Miramix har både utrustning och kompetens för att utföra håltagning, betongsågning, kärnborrning och diamanthåltagning i de flesta byggnadsmaterial. Det är a och o när man arbetar med håltagning. Det gäller att ha den bästa och mest tekniskt avancerade utrustningen för att kunna utföra arbeten som håller en hög kvalitet.

Vi åtar oss alla typer av håltagning, borrning och sågningsarbeten. Vi har kunskap och utrustning för att kunna hantera de allra flesta material så tveka inte att kontakta oss med ett förfrågningsunderlag. Vi ser till att fixa den typ av håltagning som du som kund önskar.

Läs mer om att arbeta i betong.

Inga projekt är för stora eller för små, vi arbetar med allt från privatpersoner till myndigheter och företag, och arbetar i alla typer av miljöer. Det kan röra sig om håltagning i den privata bostaden eller i industrilokaler, garage eller grunder av olika slag. Kontakta Miramix för mer information om våra tjänster och för att få veta exakt vad vårt utbud innefattar.