Rivning av garage

  • Rivning av garage
  • Rivningsarbete
  • Rivning pga fuktskada
  • rivning
Miramix hjälper kund i Bålsta med rivning av fuktskadat garage.

Vi på Miramix erbjuder våra kunder hjälp med alla möjliga typer av rivningar. Det spelar ingen roll om det rör sig om ett stort eller litet projekt. Vi river och demolerar allt från badrum och kök till fasader, balkonger och hela byggnader. Bland annat hjälper vi på Miramix för tillfället en av våra kunder i Bålsta med en total rivning av ett garage med omfattande fuktskador. Behöver ni hjälp med rivning i samband med renovering, ombyggnad eller vid skada är ni välkomna att kontakta oss.

Vi river & demolerar allt från badrum och kök till fasader, balkonger och hela hus.

När det gäller den här typen av rivningar, av så stora byggnader, är det naturligtvis av allra högsta vikt att arbeta på ett säkert sätt så att ingen skadas under rivningsprocessen. Miramix följer alltid de säkerhetsföreskrifter som gäller i branschen. Dessutom jobbar vi alltid med den senaste tekniken för att alla rivningsarbeten ska kunna utföras på ett snabbt, prisvärt och säkert sätt.

Vi är mycket flexibla och vill gärna hjälpa alla våra kunder på absolut bästa sätt. Därför ser vi alltid till att skräddarsy våra offerter och projektplaneringar så att de överensstämmer med våra kunders individuella önskemål och behov. Ni är varmt välkomna att ta kontakt med oss på Miramix för att få hjälp av våra kunniga och erfarna medarbetare.