Samarbetspartners

Miramix har ett långvarigt samarbete med Takfix som sträcker sig flera år tillbaka i tiden. Genom att kombinera våra expertiser har vi kunnat erbjuda mångsidiga lösningar till våra kunder.

Miramix är stolta över att presentera vårt samarbete med Takfix, experterna inom tak- och fasadarbeten. Tillsammans har vi skapat en kraftfull allians som ger våra kunder ett brett utbud av specialiserade tjänster.

Takfix är ledande inom takbranschen och har gedigen erfarenhet inom takläggning, målning, snöröjning samt fasadarbeten och gröna tak, inklusive sedumtak. Deras kompetens har varit en central del av vår framgångsrika samarbetsrelation.

Genom att förena Miramix's omfattande kunskap med Takfix's specialistkunnande har vi möjlighet att erbjuda våra kunder fullständiga lösningar för en mängd olika projekt. Oavsett om du behöver takarbete, rivning, håltagning eller andra specialiserade tjänster, så är vi redo att bistå.

Om du vill veta mer om vårt samarbete och de mångsidiga tjänster som vi tillsammans kan erbjuda, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att diskutera hur vi tillsammans kan uppfylla dina unika projektbehov på bästa möjliga sätt.