Sandsopning och sandupptagning i Stockholm?

Sandupptagning

De kallare temperaturerna i nordiska klimat innebär vintrar med både snö och is, vilket i sin tur leder till halka. För att motverka halkolyckor sandas och grusas allmänna ytor såsom gångar, parkeringsplatser och andra ytor omkring fastigheter. När isen smälter undan och lämnar den kvar sand och grus som måste tas bort. Det är i det skedet vi kan hjälpa dig.

Vi utför sandsopning och sandupptagning, vilket innebär att vi sopar ytor helt rena från sand och grus som vi sedan tar upp och forslar bort. Om behöver du hjälp kan du vända dig till oss då vi har stor kompetens och lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi kan garantera ett väl utfört arbete efter dina önskemål. Vi erbjuder sandupptagning i hela Storstockholm.

Offertförfrågan

Sanduppdagning under våren

Sandupptagningen är en omfattande process och kräver planering då vi är ytterst måna om att göra ett bra arbete. Ibland kan tillfälliga avspärrningar i form av bland annat parkeringsförbud behöva införas, för att frigöra ytor så att dessa kan sopas ostört och noggrant. Det är viktigt att dessa tillfälliga avspärrningar respekteras då vårt jobb blir lättare att utföra och resultatet därför bättre. 

Vi påbörjar vanligtvis sandupptagningen i början av april då väderförhållandena börjar bli mildare. Halkrisken måste vara över för året innan vi kan sätta igång. Vi är förberedda för eventuella vädermässiga bakslag och gör allt vi kan för att utföra ett effektivt och genomtänkt arbete. Om vi behöver så gör vi ett tillfälligt uppehåll när vädret är ofördelaktigt, vid till exempel regn, snö eller frost. Vi återupptar arbetet igen så snart förhållandena är mer gynnsamma..

Boka sandsopning och sandupptagning i Stockholm

Befinner du dig i Stockholmsområdet, kontakta oss så hjälper vi dig att ta upp sand och grus kring fastigheter, gångar och parkeringar. Tveka inte att höra av dig även om du är sent ute, vi är flexibla och försöker alltid finna en lösning för att kunna hjälpa våra kunder.

Vi arbetar med sandupptagningar i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.

 

Läs mer om "Jour"