Slipp skotta snö i vinter!

Varje år kommer det mer eller mindre snö. Snöskottning är krävande både fysiskt och tidsmässigt. Vi hjälper dig att skotta bort snön så du får tid över till sånt du faktiskt vill göra.

Varje år kommer det mer eller mindre snö, vilken behöver skotta bort. Tycker du att det är tråkigt att behöva ta dig upp mycket tidigare än nödvändigt för att skotta snö eller gå ut i kylan istället för att sitta inne och mysa i värmen? Inga problem! Vi hjälper dig gärna med din snöskottning så du kan få tid över till andra roliga saker.

Alla typer av snöskottning

Vi hjälper dig med snöröjningen oavsett vad du har för fastighet och både med skottning på marken och taket.  Stora mängder snö har en talang att packas på släta ytor och täpper till luften som ventilerar tak och fasad, när den smälter uppkommer mycket fukt som då kan skada fastigheten. Därför är det en fördel att ta bort snön så man slipper dessa problemen.

Vi erbjuder det mesta inom snöröjning

Vi har välutbildad personal och flera års erfarenhet av snöskottning på hustak, gator, cykelbanor och runtom olika fastigheter. När vi skottar jobbar vi alltid utifrån ”skotta säkert”-principerna, som är ett utbildningsprogram som garanterar ett säkert och väl utfört jobb av våra snöröjningstjänster. Vi kan även hjälpa dig med borttagning samt förebygga istappar som lätt uppkommer när snön börjar töa. Istappar är fascinerande för många men de kan också vara livsfarliga och därför nödvändiga att ta bort. 

 Det är en fördel att vara ute i god tid eftersom snön landar hos alla samtidigt och detta när man minst anar det. Boka din tid för snöskottning hos oss redan idag. Miramix hjälper till med snöröjningen i Stockholm med omnejd.