Betongarbeten i Stockholm

Betongarbeten

Behöver du hjälp med arbete i betong? Miramix har många års erfarenhet betong­håltagning, slipning, och bilning. Vi åtar oss stora som små uppdrag i Stockholms­området.

Offertförfrågan

Vår maskinpark är omfattande och vi har all utrustning för vanligt förekommande arbeten. Vid har även tillgång till specialutrustning för att kunna lösa mer komplicerade arbeten. Med modern utrustning och kunnig, erfaren och ansvarsfull personal kan vi garantera ett professionellt arbete.

För oss är det viktigt att utföra ett bra arbete och att kunden känner sig nöjd. Kontakta oss för mer information och om priser!

Betongarbeten, håltagning i betong i Stockholm från Miramix

Det finns många slags arbeten som kan behövas i betong. Det kan vara en av de många typerna av håltagningar, slipning, bilning och andra betongarbeten vid både renoveringar av fastigheter och nybyggnationer. Om du behöver hjälp med betongarbeten och håltagning i betong löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal håltagningar i betong och andra betongarbeten i fastigheter i Stockholm.

Vi arbetar med håltagning i betong och andra betongarbeten i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.

Läs mer om "Håltagning"