Vi hjälper er med håltagning & betongsågning i Stockholm

Behöver du hjälp med håltagning i betong? Miramix utför håltagning, betongsågning, kärnborrning och diamanthåltagning i de flesta byggnadsmaterial. Med modern utrustning och kunnig, erfaren och ansvarsfull personal kan vi garantera ett professionellt arbete.

Betonghåltagning & sågning i betong

Vi utför arbeten i Stockholm med omnejd och utför sågning och håltagning i betong och andra hårda material som sten, tegel och armerad betong. Vi tar uppdrag från både byggföretag, fastighetsbolag och privatkunder. Som kund kan du behöva hjälp med håltagning vid renovering och ombyggnad för ta hål för nya fönster och dörrar. Det kan även gälla håltagningar och betongborrning för VVS- och elinstallationer, borrning i betong för räcken, ventiler med mera.

Detta kan vi hjälpa dig med:
Väggsågning upp till 75 cm.
Diamantborrning, diametrar från 10 mm - 1000 mm.
Sömborrning.
Golvsågning upp till 75 cm.

Utrustning

För att kunna utföra betonghåltagning på ett bra sätt krävs erfarenhet och kunskap i metoder samt den rätta utrustningen. Miramix personal har stor yrkesskicklighet och lång erfarenhet. Vår utrustning är modern och klarar alla jobb inom betonghåltagning. Vi utför alla jobb inom betongsågning, betonghåltagning, diamanthåltagning och kärnborrning med största noggrannhet och kvalitet.

Vi tar alltid hänsyn till kundernas önskemål och lämnar arbetsplatsen ren och snygg.

För oss på Miramix är det viktigt att utföra ett professionellt arbete och att kunden känner sig nöjd. Kontakta oss för mer information och om priser!

Se oss utföra håltagning och borrning i betong

Var försiktig med volymen och använd eventuellt hörselskydd, det gör vi! :-)

Klippet ovan: Betongsågning i fasadvägg, 2016-09-05 i Alvik.

 

Läs mer om "Betongslipning" 

Referenser