Vi hjälper er med håltagning & betongsågning i Stockholm

Behöver du hjälp med håltagning i betong? Miramix utför håltagning, betongsågning, kärnborrning och diamanthåltagning i de flesta byggnadsmaterial. Med modern utrustning och kunnig, erfaren och ansvarsfull personal kan vi garantera ett professionellt arbete.

Flera typer av betonghåltagningar och sågningar i betong

Vi utför arbeten i Stockholm med omnejd och utför sågning och håltagning i betong och andra hårda material som sten, tegel och armerad betong. Vi tar uppdrag från både byggföretag, fastighetsbolag och privatkunder.

Det finns många typer av arbeten som man kan tänkas behöva ha hjälp med inom betonghåltagningar. Som kund kan du behöva hjälp med håltagning vid renovering och ombyggnad för ta hål för nya fönster och dörrar. Det kan även gälla håltagningar och betongborrning för VVS- och elinstallationer, borrning i betong för räcken, ventiler med mera.

Miramix betongthåltagningar i Stockholm

Det finns alltså en rad olika typer av arbeten som vi kan hjälpa dig med när det kommer till betonghåltagningar i Stockholm. Betonghåltagningarna kan också utföras i både golv, väggar och tak. Detta kan vi hjälpa dig med:


Väggsågning på upp till 75 cm.
Diamantborrning vid diametrar från 10 mm - 1000 mm.
Sömborrning.
Golvsågning på upp till 75 cm.

Rätt utrustning för betonghåltagningar

För att kunna utföra betonghåltagning på ett bra sätt krävs erfarenhet och kunskap i metoder samt den rätta utrustningen. Miramix personal har stor yrkesskicklighet och lång erfarenhet. Vår utrustning är modern och klarar alla jobb inom betonghåltagning oavsett vilken storlek som det jobb som du efterfrågar har. Vi utför alla jobb inom betongsågning, betonghåltagning, diamanthåltagning och kärnborrning med största noggrannhet och kvalitet.

För oss på Miramix är det viktigt att utföra ett professionellt arbete och att kunden känner sig nöjd. En del av detta är även att arbetet går till på ett bra sätt under arbetets gång. Vi tar alltid hänsyn till kundernas önskemål och lämnar arbetsplatsen ren och snygg.

Kontakta oss för mer information och om priser!

Se ett exempel på håltagning i betong

Se oss utföra håltagning och borrning i betong. Ta er gärna en titt på videon nedan för att få en idé om hur det kan se ut vid en av våra håltagningar i betong. Vid just det här arbetet hade vi i uppdrag att göra en betongsågning i en fasadvägg till ett hus i Alvik i Stockholm.

Var försiktig med volymen och använd eventuellt hörselskydd, det gör vi! :-)

Klippet ovan: Betongsågning i fasadvägg, 2016-09-05 i Alvik.

 

Läs mer om "Betongslipning" 

Referenser