Betongslipning Stockholm

Betongslipning

Miramix utför betongslipning och andra betongarbeten runt om i Stockholm. Våra gedigna maskiner och erfarna betongslipare är utbildade inom området och vet vad som krävs för att nå bästa resultat. Viktigt för oss är att leverera ett arbete som ger goda resultat med hög kvalitet utefter våra kunders önskemål

Offertförfrågan

Den senaste tiden har det även blivit populärt att använda betonggolv i offentliga miljöer men även i privata bostäder, vilket är en följd av de inredningstrender som förespråkar den lite hårda och stilrena resultatet. Men för att  betong skall kunna användas som golvmaterial behöves det slipas eftersom den nygjorda gjutningen har en ganska ojämn, knagglig och ruffig yta.

Betongslipning för starka golv

Slipning av betonggolv jämnar ut det, gör det mer tåligt för slitage och skapar en slät yta som är lätt att rengöra. Att man har valt att använda betong även i privata bostäder tyder på en väl miljötänk och miljömedvetenhet. Betong blandas av naturmaterial och har även en otroligt lång hållbarhet efter slipning och omhändertagande.  Med hjälp av en betongslipning få du ett ekonomiskt, slitstarkt och vackert golv  för lång tid framöver!

Fördelar med betongslipning

Fördelarna med att ta hjälp med betongslipning är många. Genom att slipa betonggolvet gör man det både slätt och slitstarkt, vilket avsevärt förbättrar golvets hållbarhet. Regelbunden slipning är ett effektivt sätt att underhålla betonggolv, vilket förlänger dess livslängd och hållbarhet. Efter slipning kan golvet även ytbehandlas för att skapa en ännu slitstarkare och estetiskt tilltalande yta.

För verksamhetslokaler som industrier och verkstäder erbjuder slipningen ytterligare en fördel genom att förbättra säkerheten. Ett slipat betonggolv eliminerar ojämnheter, vilket minskar risken för olyckor och skador. Säkerhet är en avgörande faktor i sådana miljöer, och en jämn golvyta bidrar till en tryggare arbetsplats.

Betongfräsning och Betongspårning 

Eftersom betong är ett mycket hårt material kan det orsaka lite problem om du ska dra kablar och rör. Det går inte att bara knacka ur en liten ränna då risken finns att betongen skadas. Det krävs speciella maskiner och verktyg gjorda för ändamålet för att lyckas och skapa ett snyggt resultat . Utöver betongslipning erbjuder vi på Miramix även betongfräsning och betongspårning .

Kontakta oss för betongslipning i Stockholms län

Behöver fräsa eller spåra i betongen för att till exempel lägga ner en kabel eller ett rör. Eller har du nyss gjutit ett betonggolv och vill ha fram den där släta, tåliga ytan? Eller vill du veta mer om slipning och kringliggande arbete? Då är du välkommen att höra av dig till oss via telefon eller vår kostnadsfria offert. Vi har all utrustning som behövs för att slipning av betonggolv i Stockholm.

Vår video nedan visar hur en slipning av betonggolv kan gå till! 

 

Slipning i betong, betongfräsning och betongspårning med Miramix

Det finns många slags arbeten av skilda storlekar som kan behövas i det hårda materialet betong. Bland annat kan man vid både renoveringar och nybyggnationer behöva utföra betongslipning, betongfräsning eller betongspårning med olika syften. Om du behöver hjälp med slipning i betong, betongfräsning eller betongspårning löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal betongslipningar och andra betongarbeten i fastigheter runt om i Stockholm.

Läs mer om "Betongfräsning"