Betongslipning & Betongfräsning i Stockholm

Betong är ett material som har använts under många år som golvmaterial. Anledningen är att det är ett hårt och tåligt material som tål mycket slitage. Där för används det ofta som material till golv i industrilokaler där det ofta är tunga maskiner och material som belastar golvytan. Av samma anledning används det ofta i pelare i industrier, större ladugårdar och liknande, där tunga anordningar som till exempelvis traverser ska monteras.

Den senaste tiden har det även blivit populärt att använda i andra lokaler som till exempel i offentliga miljöer men även i privata bostäder vilket är en följd av de inredningstrender som förespråkar den lite hårda och enkla modellen. Men betong som används som golvmaterial behöver slipas för att kunna användas eftersom det efter gjutning har en ganska ojämn, knagglig och ruffig yta.

Betongslipning

Slipning av det lagda betonggolvet jämnar ut det, gör det mer tåligt för slitage och skapar en slät yta som är lätt att rengöra. Att man har valt att använda betong även i privata hem tyder på en miljömedvetenhet. Eftersom betong blandas av naturmaterial är det miljövänligt, det har även en otroligt lång hållbarhet när det är slipat tack vare sin slitstarka yta. Så funderar du på ett ekonomiskt golv så ska du satsa på betonggolv när du lägger nytt golv, helt rätt i tiden och för lång tid framöver!

Betongfräsning/Betongspårning i Stockholm

Eftersom betong är så hårt kan det orsaka lite problem om du ska dra kablar och rör. Det går inte att bara knacka ur en liten ränna. Det krävs speciella maskiner och verktyg gjorda för ändamålet för att lyckas. Ska det även bli ett snyggt resultat krävs en expertis i utförandet. Det är här vi kommer in i bilden.

Kontakta oss

Vi hjälper dig om du behöver fräsa eller spåra i betongen för att till exempel lägga ner en kabel eller ett rör. Har du precis lagt in ett golv och vill ha fram den där släta, tåliga ytan så hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi har all utrustning som behövs för att slipa ditt golv. Kontakta oss för mer information eller om du har några funderingar vad gäller betong, betongslipning och betongfräsning i Stockholm.

 

Läs mer om "Bilning"