Betongslipning & Betongfräsning i Stockholm

Betong är ett material som har använts under många år som golvmaterial. Anledningen är att det är ett hårt och tåligt material som tål mycket slitage. Där för används det ofta som material till golv i industrilokaler där det ofta är tunga maskiner och material som belastar golvytan. Av samma anledning används det ofta i pelare i industrier, större ladugårdar och liknande, där tunga anordningar som till exempelvis traverser ska monteras.

Offertförfrågan

Den senaste tiden har det även blivit populärt att använda i andra lokaler som till exempel i offentliga miljöer men även i privata bostäder vilket är en följd av de inredningstrender som förespråkar den lite hårda och enkla modellen. Men betong som används som golvmaterial behöver slipas för att kunna användas eftersom det efter gjutning har en ganska ojämn, knagglig och ruffig yta.

Betongslipning

Slipning av betonggolv jämnar ut det, gör det mer tåligt för slitage och skapar en slät yta som är lätt att rengöra. Att man har valt att använda betong även i privata hem tyder på en miljömedvetenhet. Eftersom betong blandas av naturmaterial är det miljövänligt, det har även en otroligt lång hållbarhet när det är slipat tack vare sin slitstarka yta. Så funderar du på ett ekonomiskt golv så ska du satsa på betonggolv när du lägger nytt golv, helt rätt i tiden och för lång tid framöver!

Flera fördelar med betongslipning

Fördelarna med att ta hjälp med en betongslipning är alltså som ovan beskrivet flera. Genom att man slipar betonggolvet gör man det slätt och slitstarkt. Att utföra en betongslipning har på det viset även en påverkan på golvets hållbarhet. Om man tar hand om sitt betonggolv genom att underhålla det med en betongslipning så ökar man golvets livslängd och hållbarhet.

Om man tar hjälp med en betongslipning av sitt betonggolv, exempelvis i en industrilokal, när det har blivit hög tid att slipa det så underlättar man även inför nästa gång som golvet ska behandlas. Det är därför bra att höra av sig för sin hjälp med slipning av betonggolv när det är dags, som i samband med att man har gjutit golvet på plats, istället för att dra ut på det.

Om golvet av betong finns i en lokal där man bedriver verksamhet, som en industri, en verkstad eller annan verksamhet, så har slipningen av betonggolvet även den fördelen att det påverkar säkerheten i lokalen. När man bedriver en verksamhet är just säkerheten en viktig faktor och med en betongslipning får man bort ojämnheter i golvet av betong som rimligen annars kan ha en negativ påverkan.

Betongfräsning/Betongspårning i Stockholm

Eftersom betong är så hårt kan det orsaka lite problem om du ska dra kablar och rör. Det går inte att bara knacka ur en liten ränna. Det krävs speciella maskiner och verktyg gjorda för ändamålet för att lyckas. Ska det även bli ett snyggt resultat krävs en expertis i utförandet. Det är här vi kommer in i bilden.

Kontakta oss för slipning i betong

Vi hjälper dig om du behöver fräsa eller spåra i betongen för att till exempel lägga ner en kabel eller ett rör. Har du precis lagt in ett golv och vill ha fram den där släta, tåliga ytan så hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi har all utrustning som behövs för att slipa ditt golv. Kontakta oss för mer information eller om du har några funderingar vad gäller betong, betongslipning och betongfräsning i Stockholm.

 

Slipning i betong, betongfräsning och betongspårning i Stockholm från Miramix

Det finns många slags arbeten av skilda storlekar som kan behövas i det hårda materialet betong. Bland annat kan man vid både renoveringar och nybyggnationer behöva utföra betongslipning, betongfräsning eller betongspårning med olika syften. Om du behöver hjälp med slipning i betong, betongfräsning eller betongspårning löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal håltagningar i betong och andra betongarbeten i fastigheter i Stockholm.

Vi arbetar med betongslipning, betongfräsning och betongspårning i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.

Läs mer om "Bilning"