Snöröjning och Snöskottning i Stockholm

Det blir alltid vinter och den kommer oftast olägligt. Ligg steget före och var ute i god tid, boka ett abonnemang för snöröjning med ett av Stockholms säkraste snöröjningsföretag. Med Miramix erfarenhet och välutbildade personal klarar du av att hålla din fastighet ren från snö och istappar och närområdet fritt från halka. Detta är du skyldig, som fastighetsägare, att ordna och vi på Miramix ordnar det åt dig.

Offertförfrågan

Snöröjning och halkbekämpning

Under vinterhalvåret orsakar snö och halka problem för såväl fotgängare som bilar. Snön kan lägga sig tung och hindra framfart på gångvägar och parkeringar. Som fastighetsägare är man skyldig att hålla snöfritt och sanda på gångbanor och trottoarer i anslutning till fastigheten. Om någon skulle trilla och slå sig kan fastighetsinnehavaren bli skadeståndsskyldig om man inte uppfyller kraven på snöröjning. Miramix kan hjälpa dig som fastighetsägare med snöröjning och halkbekämpning.

Vi sätter säkerheten först vid snöröjning på tak

Vi har under flera år jobbat med snöröjning på hustak, gator och cykelbanor runt olika fastigheter och har välutbildad personal som alltid jobbar enligt "skotta säkert"-principerna. Skotta säkert är ett utbildningsprogram som garanterar ett säkert och väl utfört jobb med snöskottning.

Personalen går utbildning i flera steg för att lära sig tekniker, specialverktyg och framför allt säkerhet för sig själva och för förbipasserande. Att genomföra snöskottning från ett tak är en säkerhetsrisk inte bara för den som skottar och röjer på grund av eventuell höjd och lutning på taken, utan även för människor som rör sig runt omkring fastigheten under själva skottandet.

Vi har även utbildning som ger kunskap i hur du förebygger och tar bort istappar som i mångt och mycket går att undvika med korrekt snöröjning, och ibland till och med byggdetaljer som ger mindre dropp när snön börjar smälta. Istappar har alltid fascinerat på grund av sin vackra form och glans men är ett av de farligaste resultaten av vårens framfart.

Vi på Miramix följer alltid arbetsmiljöverkets riktlinjer för att förhindra skador på fastighet, ytor runt omkring, människor i vår närhet och självklart vår egen personal. Vår personal är välutbildad och erfaren för att du som kund kan känna dig helt trygg och säker med att vi hanterar din fastighet på bästa sätt.

Snöskottning och snöröjning för olika typer av fastigheter

Miramix tar sig an kunder inom alla segment, företagare och fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar och har avtal anpassade efter var och ens olika behov. Det är inte bara en fastighetsägares skyldighet att röja snö och istappar från fastigheten för att skydda boende och förbipasserande människor, även själva fastigheten mår bra av att hållas efter från större snömängder. Snö i större mängder har en förmåga att packa sig på någorlunda släta ytor och både täpper till luften som ventilerar tak och fasad, samtidigt som det vid smältning genererar mycket av den fukt som vi sedan brottas med generellt i fastigheter.

Större företag med flertalet fastigheter har mer eller mindre fast personal som återkommande lär sig byggnaderna, deras egenheter, svaga punkter och möjligheter till att använda olika redskap för snöröjning. Mindre fastigheter har andra behov och möjligheter och fastighetsägaren kanske har tid att se över snöröjningen delvis själv men behöver hjälp att komma upp på taket för snöskottning på tak. Är detta fallet så anpassar vi avtalet och abonnemanget efter det. Detta gör att Miramix har välutbildad personal med ett stort servicetänk och flexibilitet. Vi ser kundens behov och är inte rädda för att rycka ut och hitta lösningar på problem som uppstår allt eftersom.

I vår maskinpark med traktorer som används vid snöröjningen i Stockholm har vi fem traktorer, bland annat två stycken Lundberg 4220 samt en Wille 465.

Var ute i god tid och boka snöröjningen redan idag!

Har du en fastighet eller ett område i Stockholm med omnejd så kan det vara väl värt att anlita ett snöröjningsföretag som Miramix, gör det i god tid för snön kommer oftast när man minst anar det!

Jour vid snöskottning, rivning och fastighetsskador i Stockholm från Miramix

Ibland så behöver man hjälp med tjänster när man minst anar det. Det kan exempelvis vara att man plötsligt behöver en snöskottning, rivning eller service vid fastighetsskador. Då är det praktiskt med Miramix jour. Om du behöver hjälp av Miramix snabbt löser vi det med jouren. Under flera år har vi genomfört ett stort antal tjänster på jour, som snöskottningar och rivningar, vid fastigheter i Stockholm.

Vi arbetar med snöskottning, rivning och annat på jour i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.

Snöröjning och snöskottning i Stockholm från Miramix

Under vintern faller ibland mycket snö och för att göra sina utrymmen kring fastigheten i Stockholm säkra är det bra att ta hjälp med snöröjning och snöskottning. Om du behöver hjälp med snöröjning, snöskottning eller takskottning löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal snöröjningar och snöskottningar i Stockholm.

Vi arbetar med snöröjning och snöskottning i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.

Läs mer om takskottning i Stockholm