Så här går en dränering av husgrund till!

16 september 2021

Hur går egentligen en dränering av husgrund till? En dränering av en källare har i princip samma funktion som ett stuprör har. Alltså, att leda bort vatten från husgrunden. Denna process sker under marken vilket gör att överskottsvatten från marken förhindras att tränga sig in i källarväggen. Istället ser det till att leda bort det ifrån huset.

 

Om du behöver hjälp med dränering av husgrund i Stockholm så är det bara och kontakta oss. Vi ser till att ditt hus får en torr källare och ett komplett fuktskydd med dränering.

 

Allt du behöver veta kring dränering

 

När husgrunden blir angripen av vatten kommer det till viss del nerifrån från grundvattnet men även uppifrån av exempelvis regn och snö. För att undvika så mycket fukt som möjligt bör vattnet ledas bort snabbt på ett effektivt sätt. Detta är helt enkelt vad en dränering är till för.

 

Ett tips innan man börjar dränera är att planera hela arbetsprocessen noga och beräkna materialåtgången. Om du inte har några tidigare erfarenheter av dessa typer utav arbeten rekommenderar vi att du anlitar en kompetent firma. Vi på Miramix har en lång erfarenhet med rätt kompetens och utrustning. Du behöver inte oroa dig över något. Vi sköter hela utförandet allt ifrån, planering till grävning och dränering. Det brukar vara ganska omfattande att utföra grävningsarbetet, ett tips är att använda hjälp.

 

Kostnad för dränering

 

Det finns inte riktigt ett pris kring vad en dränering kostar. Allt beror på uppdragets omfattning och vad behovet är. Därefter kan en kostnadsbedömning göras som ger dig ett pris på hela arbetet. Vi garanterar alltid en hög kvalitet på våra arbeten och på vår service. Du kan därför känna dig trygg, vi har över tusentals nöjda kunder samt en lång erfarenhet inom denna branschen.

 

Glöm inte att skicka in en kostnadsfri offertförfrågan. Vi återkommer sedan så fort som möjligt med ett prisförslag.

Tags:
Taggar