Jour, Miramix AB

Jour

När olyckan är framme vill man alltid kunna få hjälp direkt oavsett dag och oavsett tid på dygnet. Som en service till dig är du därför alltid välkommen att ringa oss om du råkar ut för ett oväntat problem, oavsett säsong eller tidpunkt. Vi erbjuder alla våra tjänster alla tider på dygnet.

Exempel på jour-uppdrag:

Rivning

Snöröjning

Fastighetsskador

Takskottning

Ring Miramix så är vi snart på plats och hjälper dig att åtgärda det som behövs. Vi finns för dig 24 timmar och dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året så att du ska känna dig trygg.  

Jour vid snöskottning, rivning och fastighetsskador i Stockholm från Miramix

Ibland så behöver man hjälp med tjänster när man minst anar det. Det kan exempelvis vara att man plötsligt behöver en snöskottning, rivning eller service vid fastighetsskador. Då är det praktiskt med Miramix jour. Om du behöver hjälp av Miramix snabbt löser vi det med jouren. Under flera år har vi genomfört ett stort antal tjänster på jour, som snöskottningar och rivningar, vid fastigheter i Stockholm.

Vi arbetar med snöskottning, rivning och annat på jour i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.