Betonghåltagning

Betonghåltagning

Missa inte att göra betonghåltagningar nu i sommar. Vi på Miramix hjälper dig med betonghåltagning i Stockholm. Vi utför håltagningar i olika typer av material såsom betong, sten, tegel, och armerad betong. Med en lång erfarenhet och med rätt kompetens erbjuder vi kvalitet på alla våra jobb och maskiner. Vi utför betonghåltagningar av olika slag exempelvis väggsågningar, golvsågningar, diamantborrningar samt sömborrningar.

Vi ser till att utföra ett gediget arbete samtidigt som vi håller hög kvalitet på alla våra jobb i samtliga material. Oavsett vad ditt syfte är med håltagningen eller betongborrningen så finns vi här för att hjälpa dig med ditt projekt.

 

Syften med att borra i betong

Det finns givetvis flera olika anledningar till att borra i betong. När man bygger upp väggar eller andra konstruktioner i betong, kan det vara bra att ha plats för hål och öppningar i betongen. Både diamanthåltagning eller betonghåltagning rekommenderas att göras när man har byggt färdigt hela konstruktionen, då hål och öppningar i betongen kan bli aktuellt. Vi utför exempelvis håltagning för att kunna ge utrymme till att installera el och VVS i en byggnad, eller för att göra hål som ska användas till ledstänger i trappuppgångar.  Det kan även gälla andra arbeten i samband med att en byggnad ska byggas om. Det finns helt enkelt en hel del olika syften till att utföra betonghåltagning. Hur en diamanthåltagning eller betonghåltagning ska gå till beror helt enkelt på vad som är syftet med håltagningen samt vilken typ av konstruktion som det handlar om. Vi har rätt typer av maskiner och verktyg för att ta oss igenom de flesta typer av material.

 

Kontakta oss

Anlita oss på Miramix för att få en smidig och enkel betonghåltagning när konstruktionen står klar. Storlek spelar ingen roll, vi utför små till större omfattningar av håltagningar runt om hela Stockholm.