Dränering av husgrund & källare i Stockholm

Dränering

Precis som stuprör leder bort vatten från taket leder dränering bort vatten från husgrunden. Processen sker under mark och förhindrar att överskottsvatten från marken tränger in i källarväggen, och leds istället bort från huset. Miramix hjälper dig att få en torr källare och ett komplett fuktskydd med dränering i hela Stockholm. 

Offertförfrågan

Så funkar dränering

Vatten som angriper husgrunden kommer till viss del nerifrån från grundvattnet, men även uppifrån av vatten i form av regn och snö. För att husgrunden ska utsättas för så lite fukt som möjligt är det viktigt att leda vattnet bort från grunden på ett snabbt och effektivt sätt. Detta är just vad dräneringen gör. 

Dränering av husgrund och källare innebär ofta ett större projekt där det gäller att noga planera arbetsprocessen och beräkna materialåtgång. Vi på Miramix hjälper till med hela utförandet, från planering till grävning och dränering. Grävningsarbetet är ofta omfattande, så det kan vara en god idé att ta hjälp att utföra arbetet.

Dränering med Isodrän i Stockholm

Miramix är certifierade för dräneringsarbeten med Isodrän. Isodrän-skivan ger en enkel och effektiv lösning för dränering av husgrund och källare och passar alla grundtyper – platta på mark, krypgrunder eller källare. Produkten har alla de tre egenskaper som krävs för ett komplett fuktskydd: dränering, kapillärbrytning och värmeisolering.

Miramix hjälper dig med att skapa en torr och varm källarvägg oavsett om det handlar om din privata bostad eller större fastigheter. Vi utgår från kundens behov och vår erfarna personal gör det enkelt för dig som kund. Vi utför dräneringsarbeten i hela Stockholm.

Dränering pris

Vi på Miramix finns med och hjälper dig under hela processenfrån planering och beräkning till kontroll, och vi för en öppen dialog med alla våra kunder kring de projekt vi anlitas för. När vi har fått en korrekt uppfattning om ditt behov och projektets storlek kan vi göra en kostnadsbedömning och ge dig ett pris på hela jobbet. Vi på Miramix har många års erfarenhet av branschen. Den gedigna kunskap vi samlat på oss garanterar hög kvalitet på våra arbeten och på vår service för ett bra pris. Skicka in en offert gratis så hör vi av oss till dig så fort som möjligt.

Är du nyfiken på att veta mer om dränering av husgrund och källare? Tveka inte att höra av dig direkt till oss för en närmare dialog när det gäller dränering i Stockholm.