Kunskapsbank rivning

Här nedan har vi listat vanliga frågor om rivningsarbeten i Stockholm. Klicka gärna på någon av länkarna för att se svaret på den specifika frågan.

Rivning

Kunskapsbank

  • Hur vet man om det är en bärande vägg man river? Hur river man den?
  • Vad kostar en rivning? Tex att riva en altan, badrum eller ett garage?

   Vad kostar en rivning, till exempel ett badrum eller ett garage?


   Det finns många faktorer som påverkar kostnaden när man river. Kostnaden för ett rivningsarbete varierar beroende hur objektets storlek, hur komplicerad rivningen är och om där finns miljöfarligt avfall.


   Att på förhand ge ett fast pris för rivning är svårt, eftersom det beror helt och hållet på ditt projekt. Det bästa sättet att få ett bra pris till dina behov är om du hör av dig så vi tillsammans kan kika på rivningsarbetet.


   När du får din offert så ska det framgå vad företaget lovar att sköta, det vill säga, rivning, sortering och transport av avfall. Sedan ska kostnaderna tydligt framgå, så som vad frakten kostar. Sedan bör det även finnas med ett pristak och hur lång tid man bedömer att arbetet tar.


   Våra kunder frågar ofta om kostnader. För att göra det enkelt lovar vi följande: vi håller alltid konkurrenskraftiga priser. Det kan vi göra då vi är proffs på rivningsarbete i hela Stockholmsregionen sedan många år.


   Vill du bli uppringd?

   Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig

  • Vad räknas som ett rivningsarbete?
  • Riva själv eller be om hjälp, hur ska man tänka?
  • Är rivning hälsofarligt och hur skyddar man sig?
  • När behöver man rivningslov? Behövs det också på mindre rivningar?